Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Poriadne bláznivé TV TIPY: Celý týždeň v znamení komédií, s ktorými sa skvele zabavíte

(Zdroj: Repro foto YouTube/Movieclips, Movieclips Classic Trailers, Magic Box Slovakia)

Začal sa nám nový týždeň a my vám tradične prinášame TV TIPY. Televízie stavili na poriadnu dávku humoru a celý týždeň sa tak môžete tešiť na komédie. Predstavia sa v nich obľúbené herecké hviezdy ako Robert de Niro, Tommy Lee Jones, Willl Smith, Eddie Murphy či Tom Cruise.

PONDELOK 20:30 Jednotka - Deti

Týždeň sa môže začať rodinnou komédiou. Sara a Nicola sú spokojní manželia a rodičia šesťročnej dcéry, narodenie druhého dieťa však totálne naruší rovnováhu ich rodiny. Pribúdajú povinnosti, náznaky nespokojnosti i krízy stredného veku. Riešením by mohla byť opatrovateľka, kde však nájsť takú, s ktorou by ste sa nebáli nechať svoje deti osamote? Alebo je liekom na ich situáciu niečo celkom iné?

UTOROK 20:30 Dajto - Policajt v Beverly Hills

Slávna kriminálna komédia o svojráznom detroitskom policajtovi, ktorý si vzal na dovolenku, pištoľ a vyrazil po stopách zločinu. Volá sa Axel Foley a ťažko povedať, čo je v jeho prípade nebezpečnejšie, či jeho rýchla reč, svojské vyšetrovacie metódy, alebo presná muška. Isté je, že patrí k najlepším detektívom detroitského oddelenia. Keď je zavraždený jeho priateľ Mike Tandino a nadriadený odmietne prípad Axelovi zveriť, vezme si dovolenku a vyrazí do Beverly Hills, kde Mike pracoval v sklade Bentonovej galérie.

Jeho výrečnosť mu síce zaistí ubytovanie v luxusnom hoteli, ale vyšetrovanie už od počiatku značne komplikujú policajti, predovšetkým seržant Taggart so svojím parťákom Rosewoodom. Napriek tomu sa Axelovi podarí zistiť, že Benton pašuje do zeme drogy. Nedá sa zastaviť ani výhražkami a útokmi zločincov, nepočúva príkazy policajtov a je odhodlaný Bentona odhaliť a odovzdať spravodlivosti.

STREDA 20:30 Dajto - Kráľ Artuš: Legenda o meči

Po stáročia žili ľudia a mágovia v súlade. To sa zmenilo až s čarodejníkom Mordredom, ktorý obrátil svoje nadprirodzené schopnosti proti ľudstvu. Jediným jeho cieľom bolo vyhladiť hrad Camelot. Na obranu hradu sa postavil hrdinský Uther so svojím bratom Vortigernom. Keď sa už zdá, že prehrajú, snaží sa Uther z hradu zachrániť svoju ženu Igraine a synčeka Artuša. Pri úteku ho v podzemných priestoroch zabije aj s jeho ženou akési monštrum. Uther ešte predtým stačí loďku s chlapcom postrčiť do prúdu rieky.

Artuš vyrastá v meste, kde ho vychovávajú kurtizány. Mladík o svojom pôvode a následníckom práve prvorodeného syna zavraždeného kráľa nič nevie. Živí sa vreckovými krádežami a zabáva sa pouličnými bitkami. Vortigern, teraz despotický kráľ, vie, že Artuš je nažive. Chce ho nájsť a raz a navždy sa tak zbaviť legitímneho následníka trónu. Keď Artuš vytiahne z kameňa meč zvaný Excalibur, jeho doterajší život sa navždy zmení.

ŠTVRTOK 20:30 Dajto - Bad Boys 2

Detektívov z protidrogového oddelenia miamskej polície Mikea Lowreya a Marcusa Burnetta pridelia k špeciálnej jednotke, ktorá musí zastaviť prísun drogy extáza do mesta. V priebehu vyšetrovania sa dostanú až k drogovému bossovi Hectorovi "Johnnymu" Tapiovi, ktorý je odhodlaný pre rozrastanie svojho impéria zabiť každého, kto sa mu postaví do cesty. Vzťahy medzi parťákmi komplikuje Marcusova sestra Syd, do ktorej sa Mike zamiluje. Syd je navyše tajnou agentkou vládnej organizácie. Keď sa dostane do vážnych problémov, sú Mike a Marcus jediní, ktorí ju môžu zachrániť.

PIATOK 20:35 JOJ - Mafiánovci

Do mestečka v Normandii sa sťahuje americká rodina Blakeovcov. V skutočnosti sa volajú Manzoniovci a sú pod ochranou FBI. Otec Giovanni pochádza zo starej mafiánskej rodiny a vypovedal proti konkurentom, ktorí za ním vyslali zatiaľ neúspešného zabijaka Rocca. Na rodinu v utajení dozerajú agenti FBI, šéf Stansfield a jeho dvaja muži, DiCicco a Caputo.

Fred Blake, jeho manželka Maggie, sedemnásťročná dcéra Belle a štrnásťročný syn Warren sa však ani vo Francúzsku nedokážu zbaviť svojich starých zvykov a praktík. Maggie pre malichernosť podpáli miestny obchod, Belle rozmláti tenisovú raketu o hlavu dotieravého spolužiaka a Warren v škole úspešne splieta svoje vysokoziskové intrigy. Blakeovci usporiadajú barbecue pre susedov a snažia sa splynúť s okolím. Ale keď Fredovi/Giovannimu začne prekážať hrdzavá voda z kohútikov, už onedlho dôjde k explózii v tunajšej továrni na hnojivo. Veď nebola dostatočne ekologická. Do mestečka v Normandii dorazia mafiánski zabijaci, zlikvidujú osadenstvo policajnej stanice a ďalej vraždia nevinných.

Rozhádaná mafiánska rodina sa im však v sebaobrane statočne postaví. Zdá sa, že nemá šancu, ale každý z jej členov napokon preukáže svoje skryté schopnosti, vďaka čomu sa nakoniec spoločne ubránia. Stansfield pritom príde o oboch svojich agentov. Blackovci narýchlo utekajú z mestečka aj so svojím zraneným vlčiakom, ktorý sa volá - Malavita.

SOBOTA 20:35 JOJ - Zatiaľ spolu, zatiaľ nažive

June Havensová sa v lietadle dá do reči s očarujúcim a trocha tajomným spolucestujúcim, ktorý sa predstaví ako Roy Miller. O chvíľku sa však všetko zmení. Lietadlo nečakane spadne do kukuričného pola a haváriu prežijú len oni dvaja. June nemá ani sekundu, aby sa spamätala, a už sa ocitá na neuveriteľne divokej ceste okolo sveta - vyhýba sa strelám v Bostone, skáče po strechách v Rakúsku a uteká pred býkmi v Seville. A to všetko v spoločnosti záhadného, atraktívneho a nesmierne očarujúceho tajného agenta Roya.

Dvaja rozdielni ľudia z úplne rozdielnych svetov sa spoločne ocitnú uprostred nebezpečného dobrodružstva a okolnosti ich donútia k tomu, čomu sa chceli vyhnúť za každú cenu - aby si vzájomne dôverovali. Odteraz už nič nebude také ako predtým. Úspešný supertajný agent zistí, že ho oslabuje obyčajná láska a obyčajná žena si s prekvapením uvedomí, že je schopná vykonať ohromujúce a celkom mimoriadne veci, o akých by sa jej ani neprisnilo. (tv joj)

NEDEĽA 20:30 Markíza - Vezmi si ma, kamoš

Na Yassinove (Tarek Boudali) štúdium architektúry v Paríži sa zložila celá dedina. Je šikovný, má talent a raz na neho budú všetci určite pyšní. Leží pred ním skvelá budúcnosť. Presne dovtedy, keď "prepadne" na skúške a spolu s ňou zmizne v nenávratne i jeho študentské vízum. Musí sa rýchlo s niekým oženiť. Mladá krásavica chce ale dosť peňazí a stará susedka trvá na manželských povinnostiach, obe navyše chcú zaplatiť vopred. Zúfalá situácia si žiada zodpovedajúce riešenie a Yassin si preto vezme... svojho najlepšieho kamaráta Freda (Philippe Lacheau).

Svadba len tak na oko vyzerá ako elegantné riešenie na jedno popoludnie. Lenže všetko zamotá prísny úradník odhodlaný za každú cenu dokázať, že ide o podvod. Chlapci preto naozaj musia začať žiť spolu ako pár. Do toho však príde veľmi tradične založená mamička, jeden z kamošov má snúbenicu, druhý sa zamiluje a nebezpečný gauner z predmestia im začne dvoriť, pretože on je naozaj gay. Pre každého z nich majú iný príbeh, a keď predvádzate toľko rôznych životov naraz, začínate nabaľovať katastrofy.

Viac o téme: DetiPolicajt v Beverly HillsMafiánovciVezmi si maKamoš
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu