Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Horúce TV TIPY: Na obrazovky sa vracia obľúbený lovec upírov, ale aj chrumkaví miláčikovia

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube/Universal Pictures)

Tento týždeň na vás čakajú kultové rozprávky a kopec akcie. Nenechajte si ujsť ani neuveriteľný príbeh elitného tímu Afroameričaniek, ktoré zohrali zásadnú úlohu v NASA.

PONDELOK 20:30 JOJ Plus - Jack Ryan: V utajení

Mladého finančného analytika Jacka Ryana agažuje do svojich radov CIA. Prácu s číslami a počítačom ale zrazu vystrieda poctivá práca v teréne, pretože Jack sa, aj keď nie vlastnou vinou, ocitá v epicentre príprav na globálny teroristický útok a zdá sa, že bude tým, kto mu bude musieť zabrániť a pritom ochrániť svojich blízkych, ktorí nemajú o povahe jeho povolanie ani tušenie.

UTOROK 20:00 JOJ Plus - Manžel na skúšku

Rozmaznaný, sebecký a nechutne bohatý playboy Leo poníži Kate, keď ju nevyplatí za upratovanie svojej výletnej jachty. Po nočnej párty na svojej lodi boháč spadne cez palubu a ráno sa prebudí na pláži s totálnou stratou pamäti. Nepozná ani svoju identitu. Kate sa rozhodne využiť jeho amnéziu a dá mu poriadnu príučku - vyzdvihne si ho z nemocnice ako svojho zákonitého manžela.

STREDA 20:30 Markíza - Skryté čísla

Príbeh založený na skutočných udalostiach, o ktorých sa doteraz nerozprávalo. V 60-tych rokoch tri odvážne ženy dobyli priestor vyhradený belochom, kam dovtedy žiadna Afroameričanka nemohla ani len vstúpiť. Boli to výnimočné ženy, na ktoré sa zabudlo, hoci zanechali významnú stopu na poli vedy a výskumu. Neuveriteľný príbeh elitného tímu afroamerických matematičiek, ktoré zohrali zásadnú úlohu v NASA v prvých rokoch amerického kozmického programu a významným spôsobom sa podieľali na jeho úspechu. 

ŠTVRTOK 20:30 Dajto - Vojak 6: Boj zblízka

Jake Carter a ďalší bývalý príslušník vojenského námorníctva Luke Trapper spojili svoje sily, aby zachránili unesené dievča Sarah Dillonovú z pazúrov gangu medzinárodných zločincov vedených írskou kriminálničkou Maddy Hayesovou.

PIATOK 20:00 - Van Helsing

Osamelého lovca monštier Van Helsinga, pracujúci pre tajných Rytierov Svätého rádu, hľadajú ako vraha. V zvonici chrámu Notre Dame sa stretne s desivým obrom pánom Hydeom. Po divokom súboji sa obor zrpti z veže a na zem dopadne ako doktor Jekyll. Vatikánsky kardinál Jinette sa na Helsinga, ktorý kedysi stratil pamäť, hnevá, že nepriviedol Hydea živého. Kardinál ho vyšle ho Transylvánie, sužovanej Draculom. Má pomôcť vymierajúcemu rodu cigánskych kráľov Valeriovcov, ktorý ako jediný krvilačnému šľachticovi vzdoruje. Žije už len princ Velkan a jeho sestra, princezná Anna. Helsinga vybavia dôležitými pomôckami na boj proti upírom.

SOBOTA 20:30 Markíza - Chrumkáči

Owen Huntigton žije iba prácou, len ťažko si hľadá čas na svoju ženu a malú dcérku. A potom to príde, Owen zdedí cirkus po svojom strýkovi. Malý cirkus je ale na pokraji krachu, nestíha konkurenciu obrovského zábavného reťazca, klauni, akrobati a ďalší už sú postarší a všeličo ich bolí. Toto dedičstvo sa zdá byť skôr prekliatím a pohromou, ale potom Owen objaví staré tajomstvo strýka Boba.

NEDEĽA 20:00 JOJ Plus - Ja, zloduch

V jednej predmestskej štvrti, kde sa šťastne žije, okolo domov sú biele ploty, v záhradkách kvitnú prekrásne ružové kríčky, sídli jeden čierny dom, kde ani tráva nerastie. Pod týmto domom je ukrytá tajná skrýša. Tu objavíme Grua, ktorý plánuje najväčšiu lúpež v dejinách sveta. Chce ukradnúť Mesiac. Gru je ozbrojený veľkým arzenálom zbraní, rôznymi vozidlami, pozemnými aj vzdušnými, a je pripravený zvíťaziť nad všetkými, ktorí mu stoja v ceste. Jeho plány sa napĺňajú až do dňa, kým nestretne tri malé osirotené dievčatá, ktoré v ňom objavia niečo, čo ešte nikto predtým: potenciálneho otca.

Viac o téme: Van HelsingJack RyanChrumkáči
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu