Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Akčné TV TIPY: Toto bude poriadne divoká jazda! Čakajú vás špičkoví agenti aj gigantický hackerský útok

(Zdroj: Reprofoto YouTube/Televízia JOJ)

Tento týždeň vás čakajú poriadne akčné TV Tipy a povieme ti, bude to divoká jazda. Okrem špičkových agentov, ktorí budú bojovať so zločincami, sa môžeš tešiť aj na väzňa, ktorý sa pokúsi zachrániť svet pre hackerom. A to nie je všetko, čo ťa tento týždeň čaká.

PONDELOK 20:00 JOJ Plus - Banková lúpež

V prepadnutej banke držia lupiči desiatky rukojemníkov. Táto krízová situácia bude ale veľmi neštandardná. Detektív Miller totiž musí poraziť asi najinteligentnejšieho zločinca, ktorého za svoju bohatú kariéru stretol, a pokúsiť sa prekaziť zločin, ktorý sa zdá byť dokonalý. Vo chvíli, kedy sa vyjednávanie medzi políciou a chladnokrvným stratégom priostruje, a všetkým zúčastneným začínajú tiecť nervy, vstúpi do hry vplyvná právnička (Jodie Foster), ktorá chce túto krízu využiť vo svoj prospech. A detektív Miller si čoskoro uvedomí, že pravidlá v tejto hre na mačku a myš neboli rozdané jednoznačne, a že na prvý pohľad dokonalý zločin môže byť ešte dokonalejší.
 

UTOROK 20:30 Dajto - Krycie meno U.N.C.L.E.

Opät sa stretávame s dvomi špičkovými agentmi organizácie U.N.C.L.E. Američan Napoleon Solo a Rus Illya Kuryakin bojujú proti všetkým zločincom, ktorí ohrozujú svet. Príbeh sa odohráva na počiatku šesťdesiatych rokov dvadsiateho storočia, na vrchole studenej vojny. Agent CIA Solo a agent KGB Kuryakin bojujú proti záhadnej zločineckej organizácii, ktorá si podmaňuje svet prostredníctvom šírenia jadrových zbraní a rôznych moderných technológií. Kľúčom ku nájdeniu hlavných vinníkov je dcéra nemeckého vedca. Začína súboj s časom, aby sa zabránilo celolosvetovej katastrofe.

STREDA 20:30 Markíza - Narušiteľ

Mladí manželia Scott a Annie sa konečne nasťahujú do vysnívaného domu, ktorý kúpili od výstredného vdovca Charlieho. Udalosti však naberú temný spád, keď sa Charlie začne do domu potajomky vkrádať a narúšať im život...

ŠTVRTOK 20:35 JOJ - Som sexi

Žena, ktorá bojuje s neistotou pre svoju nadváhu, sa po úraze do hlavy prebudí presvedčená, že je tou najkrajšou a najschopnejšou ženou na planéte. Tento pocit jej pomáha žiť veľmi sebavedome, nebojácne a ambiciózne. Ale čo sa stane, keď si uvedomí, že jej vzhľad sa nikdy nezmenil a stále je nepríťažlivo tučná? 

PIATOK 20:00 JOJ Plus - Heker

Mrazivý príbeh, v ktorom ide o život, aj keď v ňom namiesto zbraní počuť len prsty na klávesnici. Neznámy počítačový útočník sa rozhodol hrať o bezpečnosť celého sveta a zdá sa, že neexistuje nik, kto by ho zastavil. Zúfalé situácie si však vyžadujú zúfale činy, a tak tajné služby vytiahnu z väzenia extrémne nadaného hekera Nicka Hathawaya, ktorý si odpykáva pätnásťročný trest za kybernetické zločiny. Hrozba je obrovská, dokonca aj pre jeho vlastnú budúcnosť by bolo možno lepšie, keby radšej ostal sedieť za mrežami. Jeho nepremožiteľný súper totiž chystá ďalší gigantický úder. Kde? Kdekoľvek!

SOBOTA 20:30 Markíza - Neznášam ťa, láska

Lucy Huttonová a Joshua Templeman sa nemajú radi. Nie je to len nejaká vzájomná nesympatia alebo snáď dokonca obyčajné neznášanie sa. Nenávidia sa celým srdcom a neboja sa dať si to poriadne najavo, zatiaľ čo sú nútení obývať spoločnú kanceláriu vydavateľského domu. Lucy nemôže vystáť Joshuovu upätosť a perfekcionizmus, on zas pohŕda jej spontánnym prístupom a bláznivo farebným oblečením. Navyše sa dozvedia, že jeden z nich má byť povýšený. Bitka sa rozhorieva naplno a Lucy je odhodlaná nevzdať sa, aj keď sa jej hra na nenávisť začína vymykať z rúk. Možno že Joshuu nemá zas až tak nerada. Možno ani on ju. Možno je od vášnivej nenávisti k láske prekvapivo blízko.

NEDEĽA 20:00 HBO - Film roku

Zámožný podnikatel se rozhodne investovat peníze do nejlepšího filmu všech dob a na jeho realizaci najme trio předních španělských umělců. Jenže plány nevyjdou zcela podle jeho představ. Zdravé soupeření mezi legendárními herci Félixem Riverem a Ivánem Torresem se začne měnit v nenávist pramenící z věkového rozdílu a různých smýšleních o estetických hodnotách. A krajně neortodoxní přístupy umělecky vyhraněné režisérky situaci uklidnit rozhodně nepomáhají. Kdo z nich vydrží až do poslední klapky a do premiéry?

Viac o téme: Krycie meno U.N.C.L.E.NarušiteľHeker
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu