Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Skvelé letné TV TIPY, ktoré vás pohltia: Tešte sa na poriadnu akciu, nebude chýbať humor

(Zdroj: Repro foto YouTube/Televízia Markíza)

Začal sa nám nový týždeň a my vám s nimi prinášame vaše obľúbené TV TIPY. Tento týždeň stavili televízie predovšetkým na komédie a akčné drámy, na filmové trháky aj novšie snímky. Máte sa na čo tešiť.

PONDELOK 20:00 JOJ Plus - Zakázaná zóna

Tajný agent Damien Collier pátra v Detroide po zbraniach hromadného ničenia, ktoré ukradli živly z mestského geta. Policajt požiada o pomoc bývalého trestanca Lina, jediného človeka, čo pozná tento rajón a nebojí sa miestnych gangstrov. Záujmy oboch mužov spojí ich spoločný nepriateľ, miestny vládca Tremaine, ktorý uniesol Linovu priateľku Lolu a vyhráža sa nukleárnym bombovým útokom. Blízka budúcnosť, Detroit. Starosta mesta sa usiluje skoncovať s nebezpečným zločineckým getom. Zakázanú zónu obohnanú múrom a odstrihnutú od mesta ovláda gangsterský drogový boss Tremaine Alexander.

Miestny strážca zákona Lino mu ide neúprosne po krku. Keď však Tremaine unesie jeho bývalú priateľku Lolu, Lino požiada o pomoc policajta v utajení Damiena Colliera, ktorý v gete pátra po ukradnutých zbraniach hromadného ničenia. Tremaine sa vyhráža odpálením neutrónovej bomby, ak do 24 hodín nebudú splnené jeho požiadavky. Už nejde len o Lolu, ale o životy všetkých obyvateľov mesta. Obaja policajti sa zúfalo snažia lokalizovať bombu a vyslobodiť Lolu. Netušia však, že v najvyšších kruhoch nepovažujú skazu mesta za príliš veľký problém.

UTOROK 22:00 Dvojka - Dvanásť rozhnevaných mužov

Dramatický príbeh zo súdnej siene, kde má dvanásť členov poroty jednomyseľne rozhodnúť o vine alebo nevine mladého chlapca, ktorý je obvinený z vraždy svojho otca. Porotcovia sú obyčajní ľudia a jedenásť z nich v priebežnom hlasovaní hlasuje za vinu. Len jeden, architekt Davis, je proti a vyslovuje vážne výhrady voči priebehu pojednávania i vyšetrovaniu celého prípadu.

STREDA 20:30 TV Markíza - Dokonalá lož

Profesionálny podvodník Roy Courtnay si vyhliadne svoju ďalšiu obeť čerstvo ovdovelú Betty McLeishovú, ktorá má na svojom konte milióny. A Roy ju chce pripraviť o všetko. Už na ich prvom stretnutí si začne získavať Bettyinu dôveru prostredníctvom dokonalých a osvedčených manipulácií a čoskoro bohatú vdovu očarí natoľko, že mu podľahne. Tentokrát sa však z jednoduchého podvodu stane hra na mačku a myš, v ktorej pôjde o všetko. Na povrch začnú vyplávať zákernejšie podvody, vďaka ktorým sa obaja ocitnú uprostred mínového poľa nebezpečenstva, intríg a zrady. apríla 2018 v Londýne, prebiehalo aj v Surrey a v Berlíne.

ŠTVRTOK 20:35 TV JOJ - Môj kamoš špión

On je profík. Ona rodený talent. Rodinná akčná komédia o tom, ako môže dopadnúť stretnutie neskúseného agenta CIA a prešibanej deväťročnej Sophie, ktorá odhalí jeho tajnú operáciu a všetko má (takmer) pod kontrolou.

PIATOK 20:35 TV JOJ - Con Air

Nicolas Cage sa po prepustení z väzenia ocitol v lietadle plnom najnebezpečnejších trestancov, ktorí sa pod vedením psychopatického masového vraha Johna Malkovicha pokúšajú o hromadný útek. Bývalý príslušník špeciálnych jednotiek Cameron Poe si odsedel osem let vo väzení za neúmyselné zabitie opilca, ktorý napadol jeho manželku Triciu. V deň svojho prepustenia na slobodu sa ocitne vo väzenskom lietadle spolu so zločincami najhrubšieho zrna.

Tí sa pod vedením inteligentného, ale psychopatického vraha Cyrusa "Virusa" Grissoma pokúsia o hromadný útek. Cameron, ktorého ostatní trestanci považujú za spojenca, je jediným mužom v lietadle, čo môže celej akcii zabrániť. Okrem nastolenia spravodlivosti mu ide predovšetkým o to, aby sa po rokoch odlúčenia zišiel so svojou ženou a dcérkou, ktorú ešte nikdy v živote nevidel.

SOBOTA 20:30 TV Markíza - Skús ma rozosmiať

Danny Macabee nosí falošný snubný prsteň preto, aby mohol získavať ženy a pritom nikdy nenadviazať ozajstný vzťah. Keď však stretne ženu svojich snov, nastanú problémy a Danny musí rýchlo zinscenovať falošný rozvod. Zaplatí svojej dlhoročnej asistentke Katherine a jej deťom, aby vystupovali ako jeho budúca ex rodina. Po jednom klamstve nasleduje ďalšie, až sa všetci ocitnú na rodinnom výlete na Hawaii, kde sa každý z nich snaží hrať svoj vymyslený príbeh, pokiaľ sa sen nepremení v nočnú moru...

NEDEĽA 20:30 TV Markíza - Tri sekundy na prežitie

Pete Koslow (Joel Kinnaman) je bývalý vojak špeciálnych jednotiek a veterán z Iraku a Afganistanu. Po odpykaní si trestu za zabitie muža počas bitky v bare, zatiaľ čo sa snažil ochrániť svoju manželku Sofiu (Ana de Armas), teraz Pete pracuje ako drogový kuriér pre poľskú mafiu v New Yorku, kartel riadený neľútostným Generálom (Eugene Lipinski). Pete je však aj informátorom FBI, ktorý agentke Erice Wilcoxovej (Rosamund Pike) poskytuje informácie o Generálovi pre neoficiálnu operáciu, ktorej cieľom je jeho zatknutie.

Keď sa však operácia FBI nepodarí, čo má za následok smrť tajného policajta, detektív Edward Grens (Common) začne vyšetrovať vraždu, pričom sa mylne domnieva, že je za ňu zodpovedný Pete. Pete je donútený FBI, aby sa vrátil do väzenia v ktorom sedel aj predtým, aby zlikvidoval kartel zvnútra.

Viac o téme: Skús ma rozosmiaťTri sekundy na prežitieCon AirMôj kamoš špiónDokonalá lož
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu