Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hviezdne TV TIPY: Nenechajte si ujsť olympijského víťaza či kráľa rokenrolu

(Zdroj: HBO)

Najnovšie Tv tipy sa budú niesť v znamení známych mien. Nenechajte si ujsť životný príbeh úspešného olympijského víťaza či kráľa rokenrolu Elvisa Presleyho. Na svoje si však prídu aj milovníci Jamesa Bonda.

PONDELOK 20:30 Jednotka - Zátopek

Životopisná výpravná dráma režiséra Dávida Ondříčka zachytáva životný príbeh štvornásobného olympijského víťaza Emila Zátopka. Jeho famózna športová kariéra je dotváraná s jeho súkromným životom, s jeho vzťahmi a politickými postojmi a spolu tak tvoria jedinečnú, mnohoznačnú mozaiku jedného ľudského osudu

UTOROK 20:30 Dajto - Legenda o Tarzanovi

Odkedy sa muž, kedysi známy ako Tarzan, rozhodol opustiť africkú džungľu a žiť civilizovaný život ako Lord Greystoke, civilným menom John Clayton III, spolu so svojou ženou Jane, uplynulo už veľa rokov. Teraz ho parlament vyšle ako obchodného vyslanca do Konga, kde sa stane figúrkou v nebezpečnej hre, dokonale zosnovanej jedným Belgičanom, Kapitánom Leonom Romom. Tí čo za vražednými plánmi stoja však netušia, čo svojimi činmi rozpútajú.

STREDA 20:30 Joj Plus - Tvárou v tvár

Agent Sean Archer konečne chytí teroristu Castora Troya. Troy nainštaloval na neznámom mieste v Los Angeles časovanú bombu, ale po boji s políciou je v kóme. Jediný spôsob ako zabrániť apokalypse, je...

ŠTVRTOK 20:00 HBO - Obrácená věž

Hrdinami tohto znepokojivého thrilleru sú deti, ktoré trávia leto na ospalom vidieku. Celé dni sa bezcieľne poflakujú a lezú do opustenej továrne. Desaťročný Kristjan a jeho kamaráti Ariel, Loore, Mia-Margot a Siim vzdorujú všetkým nebezpečenstvám a pravidlám, aby udržali svoje tajné ihrisko v bezpečí. Jedného dňa má miestny strážca nehodu a deti ho vo vlastnom záujme držia ako rukojemníkov. Toto rozhodnutie však navždy zmení ich životy a priatelia čelia ťažkej dileme... Musia si odpovedať na otázku, čo je správne a čo nie?

PIATOK 20:30 JOJ PLUS - James Bond: Jeden svet nestačí

Pierce Brosnan ako tajný agent 007 spolu s krásnou a tajomnou dcérou ropného magnáta Sophiou Marceauovou zachraňujú svet pred jadrovou katastrofou, ktorú chystá Robert Carlyle, šialený terorista v službách zločinných naftárskych bossov. 

SOBOTA 20:35 JOJ - Pod vodou

Skupina vedcov pracujúcich v podmorskom laboratóriu na dne Mariánskej priekopy sa snaží po ničivom zemetrasení dostať do bezpečia. Temnota nepreskúmaného morského dna ale nie je to jediné, čoho sa musí obávať.

NEDEĽA 20:00 HBO - Elvis

Vizionársky, na Oscara nominovaný režisér Baz Luhrmann veľkolepo zachytáva dvadsať rokov života a hudobnej kariéry Elvisa Presleyho vo svetle jeho komplikovaného vzťahu s tajomným manažérom Tomom Parkerom. Vo filme sa objaví aj jedna z najdôležitejších postáv spevákovho života, Priscilla Presley. Snímka pozerá na hudobnú legendu a jej vzostup na výslní očami Parkera, aby nám priblížil ich vzťah aj morálne, kultúrne a spoločenské zmeny, ktoré počas niekoľkých desaťročí formovali Ameriku.

Viac o téme: James BondElvis Presley
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu