Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Habovi v Bez servítky takmer zabehlo: Súperka odhalila rodinné tajomstvo!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Poriadne ho prekvapila! Vilo Habo patrí medzi legendy kulinárskych súťaží na Slovensku. Nedávno sa v jojkárskej relácii Bez servítky objavil ako pomocník, počas tohto týždňa tam už ale účinkuje ako súťažiaci. Hneď v pondelok mu ale hostiteľka Renáta vyrazila dych, keď pred kamerami odhalila, že ich čosi spája...

Keď TV Joj na svojich sociálnych sieťach avizovala, že v tohtotýždňovej zostave relácie Bez servítky bude Vilo Habo, väčšina divákov sa potešila. Nepochybne bude zaujímavé sledovať, ako obstojí v konkurencii ostatných súťažiacich. Súčasťou zostavy je aj Michal, ktorý podĺa vlastných slov patrí medzi top kuchárov na Slovensku. 

Habovi v Bez servítky
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV JOJ)

To však nie je jediné prekvapenie, ktoré tvorcovia pre Vila pripravili. Súčasťou zostavy je aj Renáta, ktorá mu pri stole v istom momente vyrazila dych. „Vilko, mám niečo na srdci. Ty ani nevieš, že my dvaja máme niečo spoločné,” poznamenala smerom k Habovi, ktorý neskrýval svoje prekvapenie. V prvý moment aj kolená sa mi roztriasli. Ona čo na mňa ide vôbec vytiahnúť?” reagoval na margo toho televízny kuchár. 

Habovi v Bez servítky
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV JOJ)
Ako vyšlo najavo, "nečakaným rodinným tajomstvom" bolo to, že Renátka pred pár mesiacmi ženila syna a jej nevestou je dievčina, ktorá kedysi tvorila pár s Vilovým synom - Davidom. Do mačky, ešte že len tak!

Viac o téme: Vilo HaboBez servítky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu