Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Jojka po 5 rokoch vracia na obrazovky obľúbenú šou: ŠTART Nákupných maniačok sa dlho odkladal… Vieme, kedy začnú!

Nákupné maniačky sa vracajú na obrazovky. Zobraziť galériu (2)
Nákupné maniačky sa vracajú na obrazovky. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Pred rokom televízia Joj začala natáčať nové časti obľúbenej šou Nákupné maniačky a diváci sa nevedeli dočkať, kedy sa relácia objaví na obrazovkách. Mnohí dokonca začali špekulovať, že sa bude vysielať iba na platforme Joj Play. No teraz je už isté, že ju Jojka normálne zaradí do vysielania... A už je aj známy dátum štartu!

Nákupné maniačky sa začali natáčať ešte v roku 2013 a s menšími obmenami sa celé roky tešili veľkej popularite. Pred piatimi rokmi však bola výroba ukončená a namiesto premiérových častí, si diváci mohli pozrieť akurát tak reprízy. V roku 2021 však Jojka oznámila, že chystá veľký návrat tejto šou.

Hľadala dievčatá, ktoré zvládnu v časovom limite a s obmedzenou sumou peňazí nakúpiť a vyskladať outfit, ktorým by u zvyšných dievčat zabodovali. V marci minulého roka sa však začali šíriť informácie, že by sa nové časti Nákupných maniačok mali objaviť iba na online platforme Joj Play, čo sa divákom veľmi nepozdávalo. 

„Na prelome rokov 2021 a 2022 Jojka vyrobila po niekoľkoročnej pauze obľúbenú reláciu Nákupné maniačky. Môžeme potvrdiť, že po boku stylistu Mariána Hornyaka, ktorý je diváčkam veľmi dobre známy, sa bude objavovať aj nová posila - stylistka, blogerka a influencerka Mirka Dobiš. Nové časti Nákupných maniačok si budú môcť diváci pozrieť premiérovo na platforme Joj Play,“ potvrdila vtedy pre Topky.sk PR manažérka projektu Lenka Filipová. 

Aktuálne však Jojka predsa len avizovala, že sa novonatočené časti Nákupných maniačok dostanú aj na televízne obrazovky. Štart je naplánovaný na 9. januára o 15:30 na TV Joj. 

Jojka po 5 rokoch
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Nákupné maniačkyTv Joj
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu