Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Diváci Jojky sa KONEČNE dočkali: Bez servítky odštartujú tí najlepší a... Dvojnásobná výhra!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Pre mnohých Slovákov je príjemným spríjemnením pracovných dní sledovanie jojkárskej relácie Bez servítky. Kulinárska šou je totiž bohatá nielen na nezvyčajné recepty, ale už neraz sa v zostave objavili poriadne zaujímaví jedinci. Nečudo, honorár je celkom lákavý... A tvorcovia peňažnú výhru najnovšie ešte zvýšili.

„Toto mi tak strašne chýbalo! Už som sa nevedela dočkať! Veľkú radosť mám!” aj takéto reakcie sa objavujú na sociálnych sieťach v súvislosti s jojkárskou reláciou s názvom Bez servítky. Tá mala počas vianočných sviatkov menšiu prestávku. 

VIDEO: Upútavka na novú sezónu relácie Bez servítky. 

Fanúšikovia si však už v pondelok, 9. januára prídú konečne na svoje. Novú sezónu otvárajú víťazi z minulých častí, takže určite nebude núdza o zaujímavé recepty a netradičné chute. „Cítime sa výnimočne, lebo sme najlepší,” poznamenal jeden zo súťažiacich - Róbert. 

Diváci Jojky sa KONEČNE
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV JOJ)

Diváci Jojky sa KONEČNE
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV JOJ)

Táto partia bude súťažiť ešte o výhru v hodnote 500 eur. Avšak od 16. januára už bude v hre odmena vo výške 1 000 eur. Zároveň každý zo súťažiacich dostane honorár vo výške 1 000 eur. 

Viac o téme: Bez servítky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu