Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Veľké prekvapenie: Do reality šou Survivor OPÄŤ mieri EXsúťažiaci Tomáš Zástěra!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TV Markíza)

DOMINIKÁNSKA REPUBLIKA - Najdrsnejšia reality šou Survivor štartuje už v stredu 25. januára. Sledovať ju bude možné iba na streamovacej platforme Voyo. Mená súťažiacich sú už známe, aj meno moderátora, ktorý projektom bude sprevádzať. Markíza však teraz prišla s prekvapením. Do šou mieri aj minuloročný súťažiaci Tomáš Zástěra (43). TOTO tam bude robiť!

Súťažiaci, ktorí tento rok zabojujú na opustenom ostrove o rozprávkovú výhru, sa už v týchto chvíľach nachádzajú v Dominikánskej republike. Už o pár dní to celé odštartuje a začne Survivor. Mená súťažiacich už verejnosť pozná, rovnako aj meno moderátora. Ten, narozdiel od minulého roka, bude už iba jeden - projektom bude sprevádzať Ondřej Novotný. 

Veľké prekvapenie: Do reality
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV Markíza)

No hoci televízia zo Survivoru vyšachovala Martina Šmahela, český moderátor predsa len bude mať výpomoc. Markiza.sk oznámila, že do projektu mieri minuloročný promi súťažiaci Tomáš Zástěra. Ten zúročí svoje skúsenosti z predchádzajúcej série a v aktuálnom ročníku si posvieti na schopnosti nových súťažiacich ako moderátor relácie Survivor X-tra. 

„Niekto vraj prezradil, že budem moderovať bonusovú šou k Survivoru. Nooo, budem, ak to stihnem dorobiť. A možno sa pýtate, kedy to začne a to vám teraz poviem - už čoskoro. Tešte sa, ja sa tiež teším,“ potvrdil vo vtipnom videu Zástěra, ktorý na záberoch akože dokončoval štúdio. 

Šou Survivor štartuje už 25. januára exkluzívne na streamovacej platforme Voyo.

Viac o téme: SurvivorTomáš Zástěra
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu