Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Večne nespokojná Katka z Bez servítky: Doplatila na svoju KRITIKU… Rozplakala sa pred kamerami!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - V jojkárskej relácii Bez servítky je od pondelka poriadne dusno. Za nepríjemnou atmosférou stojí predovšetkým Katarína, ktorá je večne nespokojná, nič sa jej nepáči a nič jej nechutí. V stredu sa však karta obrátila - v úlohe kuchára sa totiž predstavila ona a tí, ktorých kritizovala, teraz hodnotili ju. Ich nespokojné slová však nezvládla a rozplakala sa pred kamerami!

Súťažiaca Katka sa doposiaľ pred kamerami prezentovala ako žena, ktorej sa nedá uľahodiť. Všetko len kritizovala, bola večne mrzutá a so všetkým nespokojná. Dusnú atmosféru však nevytvárala len medzi súťažiacimi, ale svojim správaním vytáčala už aj divákov pred televíznymi obrazovkami. 

V stredu sa však karta obrátila. Tretí deň v týždni totiž patril práve uhundranej Katke. Svojich súperov hostila vo svojom dome v Mudroňove. No a tí, vzhľadom na jej doterajšie hodnotenia pokrmov, mali aj veľké očakávania. Tie sa však nenaplnili. 

Večne nespokojná Katka z
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV JOJ)

Navyše hneď v úvode sa tmavovláska postarala o ostrý konflikt s Barborou. Pri tej akosi nevie prekusnúť, že pochádza z lepších pomerov, na čo viackrát upozornila. „Ja som bohatá? A ty si mi bola na mojom bankovom účte? A čo ty rozprávaš, ako keby ja som, ty kokos, závislá na mojich rodičoch,“ rozčuľovala sa mladá podnikateľka po tom, čo hostiteľka viackrát vytiahla, že je starostovou dcérou. 

Katkin štipľavý jazyk jej však súperi aj patrične zrátali. Tak ako bola ona kritická doteraz, tak sa do nej pustili aj oni. „Tým, jak si sa prezentovala, jak ti nič nechutí, jak ty nič nejedávaš, tak som čakala, že nám tu teraz vyrazí dekel... A dekel nám teda nevyrazilo,“ zhodnotila súperka, ku ktorej sa pridali aj ostatní. 

Večne nespokojná Katka z
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV JOJ)

A to už Katka nezvládla a spustila plač. „Tak, bolelo ma to, ako ma kritizovali, boli ku mne tvrdí, tak som sa rozplakala,“ vysvetlila svoje slzy súťažiaca, ktorá akoby zabudla, že rovnako tvrdá bola doposiaľ aj ona. „Myslím si, že im to nebolo ľúto, že ma videli plakať a určite sa v kútiku duše tešili, že mi to zrátali,“ zhodnotila Katarína, ktorá si od súperov vyslúžila dokopy len 10 bodov.  

Večne nespokojná Katka z
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV JOJ)

Bez servítky môžete sledovať každý pracovný deň o 17:50 na Tv Joj!

Viac o téme: Bez servítky
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu