Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

NECHUTNÉ narážky na výzor Katky z Bez servítky: Súťažiaca reaguje... Odhalila MRAZIVÉ tajomstvá z minulosti!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Tento týždeň bojuje v relácii Bez servítky aj extravagantná módna stylistka Katarína Kadlecová (36). A ako už býva zvykom, diváci sa na sociálnych sieťach radi vyjadrujú aj k úplne iným témam, ako k samotnému vareniu. V tomto prípade stačilo odvysielanie jedinej časti na to, aby sa spustila spŕška výsmešných komentárov na výzor súťažiacej. Tá na ne zareagovala... A odhalila mrazivé tajomstvá z minulosti!

Transexuál, Aziat či muž... Toto je len pár hrubých pomenovaní, ktoré si na svoju adresu prečítala súťažiaca z Bez servítky, Katarína Kadlecová. Internetoví "hrdinovia" ju nešetrili a po zhliadnutí prvej odvysielanej časti tohto týždňa, sa do nej v diskusiach na sociálnych sieťach pustili a kvetnato riešili jej výzor. 

Na výsmešné komentáre sa módna expertka rozhodla zareagovať na sociálnej sieti Instagram, kde ju sleduje viac ako 15 tisíc ľudí. A odhalila aj poriadne mrazivé tajomstvá z minulosti. „Veľa z vás mi písalo, že si z tých hnusných komentárov na Facebooku nemám nič robiť,“ uviedla Katka.

NECHUTNÉ narážky na výzor
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV JOJ)

„Ja si z toho nič nerobím, pretože sú to ľudia, ktorí ma nepoznajú, ktorí nevedia, že som mala ťažkú autonehodu. Ľudia, ktorí nevedia, že rozprávam tromi svetovými jazykmi. Ľudia, ktorí nevedia, že som prešla rakovinou kostí. To sú proste iba zbytoční ľudia, ktorí ma nepoznajú,“ šokovala verejným priznaním. 

„Vyzerám, ako vyzerám. Mám proste vystrčené lícne kosti, a to nezmením. A podľa mňa je to proste originálne, vyzerám dobre,“ zhodnotila súťažiaca, ktorá tým vyvrátila dohady, že by svoje črty mala akokoľvek upravené. Napokon pridala aj fotku spred piatich rokov. 

„To som ja... Písal sa rok 2018, dva roky od autonehody a iba rok do rakoviny. Som stále rovnaká (až na ot, že už mám vrchnú peru), ale som to ja, som držá, smiešna, vtipná, krásna, škaredá, múdra, hlúpa... Som všetko, my každá sme jedinečná,“ dodala. 

Reláciu Bez servítky si môžete pozrieť každý pracovný deň o 17:50 na Jojke!

 

 

 

Viac o téme: Bez servítky
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu