Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

VEĽKÝ NÁVRAT markizáckej hviezdy: Aha, dostal šancu v Jojke!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Pri pohľade na Tobiasa Krála (11) si hádam každý vybaví úspešný markizácky seriál Oteckovia, v ktorom stvárnil postavu rozkošného Maxa. Počin sa prestal nakrúcať v roku 2021 a talentovaný detský herec sa po menšej prestávke vracia opäť na obraz. Teraz však dostal príležitosť u konkurencie.

FOTO: Tobias Král bol jednou z hviezd markizáckeho seriálu Oteckovia. 

VEĽKÝ NÁVRAT markizáckej hviezdy:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza/ Peter Žákovič)

So seriálovými novinkami prichádza k televíznym divákom aj Televízia Joj. Už koncom februára by mali byť odvysielané posledné časti počinu Iveta. Na obrazovkách ho nahradí komediálny seriál s názvom Einstein. 

Ústrednú postavu - profesora Filipa Koeniga, ktorý je údajne pra-pravnukom Alberta Einsteina a vyučuje fyziku na univerzite, stvárňuje charizmatický Juraj Loj. Jedného dňa ale skončí na polícii a hrozí mu väzenie. Na poslednú chvíľu tak dostane návrh. Buď sa stane poradcom pri vyšetrovaní vrážd, alebo pôjde sedieť...

Svoje miesto v seriáli má aj vyšetrovateľka na oddelení vrážd Lenka Vrabcová (Ivana Kubačková). Má rada systém a poriadok a jej šéf zase jej dobré výsledky. Lenka je trochu upätá, ale dokáže sa rozčúliť, keď jej niekto hádže polená pod nohy. Je slobodná matka a svojho syna Miška miluje. Bojí sa o neho, lebo nedávno mu operovali srdce a musí žiť s kardiostimulátorom. 

Tobias Král
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV JOJ)

Nuž, a práve postavu Miška stvárňike talentovaný Tobias Král. Miško je veľmi bystrý chlapec, ktorý by rád žil ako ostatné deti, hral futbal a mal raz aj frajerku. Kým nestretne Filipa, má pocit, že to so svojou chorobou nemôže mať, ale Filip ho presvedčí, že môže žiť úplne normálne. 

​„Miško je šprt, ktorý má veľmi rád školu a hlavne fyziku a matematiku. Nemá veľa kamarátov, vysmievajú sa mu v škole, že má kardiostimulátor. Je veľmi samostatný,” povedal o svojej postave Tobias, ktorý sa na túto úlohu nemusel nejako špeciálne pripravovať.

Tobias Král
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV JOJ)

Tobias Král
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV JOJ)

Spoluprácu s hereckými kolegami si veľmi pochvaľuje. „S mojim kolegom Jurajom Lojom sme sa pri natáčaní rôznych scén dosť zabávali a keď bol čas, tak sme sa spolu veľa rozprávali o živote. S hereckou mamou Ivankou Kubačkovou sme pri natáčaní vo voľných chvíľach hrali hry s písmenkami – slovíčkami, alebo raz sme mali scénu s playstation hru s autami a keď bol čas, tak sme si spolu zahrali aj mimo kamier,” povedal na margo toho. 

Seriálovú novinku s názvom Einstein si na obrazovkách Televízie Joj budete môcť vychutnať už 26. februára o 20:35. 

Viac o téme: Tobias KrálEinstein
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu