Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Dráma po prvom VYHADZOVE v Survivor: Moderátor a vyrazená Terka sa do seba pustili!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV Markíza)

KANÁRSKE OSTROVY - Televízia Markíza na streamovacej platforme Voyo odvysielala prvé 4 časti najdrsnejšej reality šou Survivor. A po prvých súbojoch sú známe už aj mená dvoch vypadnutých. Tou prvou sa stala 22-ročná Tereza Schejbalová. Keď zo šou vypadla, moderátor Ondřej Novotný (45) úprimne zhodnotil jej pôsobenie v súťaži a servítky pred ústa si nebral. A dotknutá súťažiaca mu ostré slová vrátila!

Moderátor Ondřej Novotný so svojimi fanúšikmi pravidelne komunikuje aj prostredníctvom sociálnych sietí. A aj tam sprevádza projektom Survivor. Po vyhadzove prvej súťažiacej Terezy Schejbalovej, úprimne zhodnotiť jej pôsobenie v šou. A servítku pred ústa si nekládol. 

„Rovnako ako u všetkých, čo odchádzali ako prví, je aj Tereza absolútne oprávnene tou, ktorá balila kufre,“ šokoval svojimi tvrdými slovami Ondřej. „Keď opomeniem minimálne pokus o väčšiu sociálnu hru pred imunitou, tak špeciálne pre ňu sa nechala Jirkom oklamať ako malé šteniatko a na kmeňovej rade sa sama zbytočne prihlásila o duel,“ zhodnotil. 

Dráma po prvom VYHADZOVE
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

„Nech je Martin akýkoľvek, tak Terezino zvolené riešenie nebolo nijak hrdinské a strategický bohužiaľ katastrofálne. Chápem, že nahliadnutie do Martinovho sveta bolo pre mnohých na začiatku bolestné, ale všetci, až na Terezu, to riešili inak - v súťaži a vlastne aj v živote správnejšie,“ myslí si Novotný.

Tereza podľa neho spanikárila aj pri dueli. A hoci ju mal ako jasnú adeptku na zlúčenie, ale chýb z jej strany bolo príliš. „Nemôžem napísať ďakujem za hru, pretože som žiadnu nemohol sledovať, ale samozrejme prajem veľa šťastia v živote, Terka,“ odkázal vypadnutej súťažiacej. A tieto slová sa jej zjavne dotkli. 

Dráma po prvom VYHADZOVE
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Ondřejove slová Tereza nenechala bez reakcie. „Šteniatko nesúhlasí a ten tón tiež nebol potrebný,“ odkázala cez svoj príbeh na sociálnej sieti Instagram. Svoj koniec v projekte však v konečnom dôsledku neberie negatívne. „Mala som kopu času premýšľať a prišla som k záveru, že niečo končí a niečo začína... Ale to "niečo" si ešte chvíľu nechám pre seba,“ dodala tajomne. 

Okrem nej už projekt stihla opustiť aj slovenská fitnesska z kmeňa Hrdinov Soňa Sedláčková. Ako sa hra bude posúvať ďalej, si môžete pozrieť každú stredu a štvrtok na Voyo.

 

 

Viac o téme: SurvivorTereza Schejbalová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu