Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

S týmito hercami sa pracuje naozaj ťažko: Lietajú nadávky, vyhrážky aj päste!

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: internet)

Azda každý si svojich obľúbených hercov idealizuje. No niektorí z nich naozaj nie sú takí, akými by podľa mnohých mali byť. Pracuje sa s nimi naozaj ťažko, buď kvôli ich kurióznym požiadavkám, alebo pre ich prístup k práci. Každý má zrejme iný, aj keď miestami zvláštny, recept na to, ako byť dobrým hercom.

Christian Bale

S týmito hercami sa
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

V roku 2009 svet dostal ďalšiu hereckú lekciu: nevyrušujte Christiana Balea pri práci. O jeho hereckých kvalitách nemôžeme pochybovať, no nezískal ich zadarmo. Musí sa naozaj extrémne sústrediť. Keď ho kameraman vyrušil pri práci počas natáčania, Bale ho doslova zasypal urážkami a hrozbami. Nahrávka sa dostala na internet a odvtedy sa o hercovej "intenzite" sústredenia hovorí ako o veľmi znepokojujúcej. Za svoje správanie sa ospravedlnil, ale naďalej trval na tom, aby ho nevyrušovali. Počas natáčania si možno priateľov nespraví, ale o to koniec koncov ani nejde.

Russell Crowe

S týmito hercami sa
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

Predstaviteľ Gladiátora neraz potvrdil svoj herecký talent a v Hollywoode patrí k tým "naj". Je však známy aj kvôli bláznivému vyvádzaniu počas natáčaní - do telefónu sa vyhrážal producentom, že ich zabije, bil sa pod vplyvom alkoholu a nezabudol ani poriadne pourážať ľudí na Twitteri. Dokonca sa raz dostal do sporu s Georgeom Clooneym. Nemohol zniesť, že sa Clooney objavil v televíznej reklame a nazval ho preto zapredancom. Clooney na to reagoval vyhlásením, že jediný človek, ktorý vyhral bitku dvoch známych osobností, je magazín People.

Jared Leto

S týmito hercami sa
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

Jared Leto patrí k multitalentom medzi hviezdami Hollywoodu. Nielen že je hlavným spevákom kapely 30 seconds to Mars, s ktorou má vo svete obrovský úspech, ale je aj nesmierne talentovaným hercom. Preslávil sa v snímkach Klub bitkárov (1999), Requiem za sen (2000), Obchodník so smrťou (2005), Pán Nikto (2009) a za úlohu vo filme Klub poslednej nádeje (2013) dokonca získal Oscara za Najlepšieho herca vo vedľajšej úlohe. Na svoje roly sa dôkladne prirpavuje a je veľmi precízny, no občas táto precíznosť prekročí hranice. Vo svojej zatiaľ poslednej snímke Jednotka samovrahov (2016) si potreboval s Jokerom vytvoriť naozaj veľké puto, a preto sa rozhodol vzdialiť svojim hereckým kolegom. Posielal im divné veci ako sú kondómy, erotické pomôcky a dokonca aj mŕtve zvieratá. Študoval aj rôzne knihy o kriminálnej činnosti a psychopatii. Jeho kolegyňa Margot Robbie priznala, že občas sa ho skutočne bála.


Mohlo by vás zaujímať:So svadbou sa riadne poponáhľali: Tieto herečky sa vydávali ešte ako tínedžerky


Harrison Ford

S týmito hercami sa
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

Byť hviezdou nie je vždy také vzrušujúce, patrí k tomu aj veľa monotónnej práce ako napríklad talčové konferencie k filmom. Niektorí herci dokážu odpovedať na otázky aj dvanásť hodín. To už je naozaj čo povedať. Harrison Ford však k týmto "fanúšikom" novinárov naozaj nepatrí. Jednoducho neznáša odpovedať na hlúpe otázky. Vzhľadom na to, ako dlho sa v herectve pohybuje, je to pochopiteľné.Je notoricky známyako herec, s ktorým sa robí interview snáď najťažšie. Zvykne však poskytovať novinárom veľmi kritické komentáre zo zákulisia o jeho hereckých kolegoch. Výnimku dostali ibajeho obľúbenciJosh Hartnett, Kevin Smith a neskôr jeho kolega z Indiana Jonesa Shia LaBeouf.

Gwyneth Paltrow

S týmito hercami sa
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

Zatiaľ čo niektorí ju vnímajú ako tvrdo pracujúcu a sebavedomú, iní sú toho názoru, že je povrchná a vyberavá. Patrí k celebritám, ktoré mávajú často dosť zvláštne požiadavky. K jednej z nich vraj patrí tzv. "suchá sprcha". V skratke to znamená, že predtým, než sa Gwyneth ide sprchovať (samozrejme, inde ako doma), musia celú sprchu vysušiť, aby sa nedotýkala vody, v ktorej sa pred ňou sprchoval niekto iný. Takisto je veľmi súťaživá, nie je tajomstvom, že sa vyhýbala Scarlet Johansson počasnatáčania Iron Mana. Herečky sa takmer nerozprávali, teda okrem povinných jázd. Ktovie, či práve to bol dôvod prečo sme Pepper Potts už neskôr takmer vôbec nevideli.

Edward Norton

S týmito hercami sa
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

Norton je absolútne oddaný svojmu povolaniu. Tak vážne, ako berie herectvo on, ho snáď nikto neberie. Podľa jeho kolegov je to kontrolou posadnutý magor. Je veľmi profesionálny a s každou úlohou je doslova zasnúbený, nielen ako herec, ale aj ako dramatik. Podľa jeho vlastných slov, všetci profesionáli a ľudia, ktorí svoje povolanie milujú, to ocenia. Naopak neistí herci alebo amatéri to považujú za problém. Preto s ním nedokáže mnoho ľudí počas natáčania vyjsť.

Viac o téme: Harrison FordChristian BaleRussell CroweEdward NortonGwyneth PaltrowJared Leto
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu