Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Neuveriteľná podoba! Česká moderátorka zaskočila internet, vyzerá ako...

Petra Svoboda Zobraziť galériu (2)
Petra Svoboda (Zdroj: Facebook Petra Svoboda)

Tomu sa povie neskutočná podoba. Nádherná česká moderátorka Petra Svoboda sa po zásahu šikovnej maskérky až nápadne podobá na prvú dámu USA. Veď posúďte sami!

MelaniaTrumpová má dvojníčku. Manželka amerického prezidenta Donalda Trumpa, ktorá pochádza zo Slovinska, si v USA zarábala modelingom ešte predtým, ako získala od tamojších úradov pracovné povolenie.Ani po rokoch nestratila nič na kráse a šarme. No teraz má vážnu konkurenciu. Najnovšie obleteli svet fotografie českej moderátorky TV Nova, ktorá by jej ako z oka vypadla.

Melania Trumpová
Zobraziť galériu (2)
Melania Trumpová  (Zdroj: TASR)

Prekrásna Petra Svobodasvojou podobou zaujala aj viaceré zahraničné médiá. Za jej dokonalú vizáž je zodpovedná maskérkaEva Ceralová, ktorá si dovolila aj vtipnú poznámku."Kto môže povedať, že líčil Melanie Trump? Ja áno!" dodala s úsmevom.Aj ju totiž zaskočila takmer identická podobizeň.

Petra Svoboda bude mať v júli už 35 rokov, no stále je nesmierne príťažlivá. Do pamäte divákov sa nezapísala iba ako rosnička, ale najmä ako playmate. Dokonca sa objavila nahá na stránkach časopisu Playboy. V roku 2013 sa rozviedla s manželom Janom.

Viac o téme: Petra SvobodaMelania Trumpová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu