Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Zo Sherlocka kúzelník: Cumberbatch sa objaví po boku Podfukárov!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: SITA)

Vyzerá to tak, že úspech Podfukárov bude pokračovať. K Jessemu Eisenbergovi, Markovi Ruffalovi či Daveovi Francovi sa pridá ďalšie exkluzívne meno. V treťom pokračovaní snímky o prefíkaných kúzelníkov sa objaví aj Benedict Cumberbatch.

Začiatkom mesiaca sa objavili informácie, že sa Cumberbatch v snímke objaví,tvorcovia to však držali v tajnosti. Dnes je to už definitívnepotvrdené. Herec sa objaví v treťom pokračovaní v kľúčovej úlohe. To, či stvárnikladnúpostavu, alebo zloducha však zatiaľ nie je známe. Niektorí fanúšikovia už tipujú, koho si 40-ročný herec zahrá. Myslia si, že bude agentom bažiacim po dolapení štyroch jazdcov Oka.

Benedict Cumberbatch s manželkou Sophiou Hunterovou
Zobraziť galériu (4)
Benedict Cumberbatch s manželkou Sophiou Hunterovou  (Zdroj: TASR)


Mohlo by vás zaujímať:Za slávnymi menami šľachetné srdcia: Sú hlasom utláčaných a bojujú za ich práva!


Viac detailov zatiaľ tvorcovia neprezradili, no film sa dočká svojej premiéry pravdepodobne v roku 2019. Stoličku nezmenil ani režisér Jon M. Chu. Pôvodní herci sa takisto objavia zrejme v plnej zostave okrem herečky Isly Fischer. V druhej časti ju nahradila Lizzy Caplan, ktorá do deja vniesla svieži vietor. Štyria jazdci získali aj nového nepriateľa Daniela Radcliffa.

Zo Sherlocka kúzelník: Cumberbatch
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TASR)

Benedict Cumberbatch je v súčasnosti známy najmä ako legendárny detektív Sherlock Holmes. Seriál žne úspech po celom svete. Doktora Watsona, detektívovho verného pomocníka, si v modernej verzii príbehov Arthura Conana Doyla zahral Martin Freeman.Nedávno sa však objavil aj v Marvelovke v úlohe Dr. Stephena Strangea. Ako Sr. Strange si získal mnohých divákov aobjaví aj v pripravovanej snímke Thor: Ragnarok (2017) a Avengers: Infinity World (2018). Okrem toho si zahral vo filmoch 12 rokov otrokom (2013), Kód Enigmy (2014) či v televíznom filme Hawking (2004).

Zo Sherlocka kúzelník: Cumberbatch
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Benedict CumberbatchPodfukáriSherlock Holmes
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu