Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Hviezdy televíznych novín: Najkrajšie česko-slovenské moderátorky vás ihneď očaria!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: koláž Telkáč)

Sú krásne, populárne a navyše mimoriadne úspešné. Reč je o známych tvárach z televíznej obrazovky. Ich poznávacím znakom je, že sú moderátorkami hlavných spravodajských relácií.

Mária Chreneková Pietrová(33)

Sympatická moderátorka začala po ukončení vysokej školy pracovať v RTVS ako moderátorka športovej relácie Góly-body-sekundy. Do Markízy sa dostala v roku 2012 a pôsobí ako moderátorka hlavej spravodajskej relácie Televízne noviny. Jej manžel je Tomáš Chrenek jr., ktorý je synom oceliarskeho bosa a miliardára Tomáša Chreneka. Ten sa pravidelne umiestňuje v rebríčku najbohatších Slovákov.

Mária Chreneková Pietrová
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: tvmarkiza.sk)

Mohlo by vás zaujímať:Rytmus, Cinka Panna aj Fontána pre Zuzanu: Toto je 10 najhorších slovenských filmov všetkých čias

Lucie Borhyová(38)

Ani sa nechce veriť, že nádherná Češka oslávi v apríli už 39. narodeniny.V roku 1998 začala pracovať ako moderátorka televíznych novín na Nove a vydržala tam až dodnes. Jej kolegom za vysielacím pultom jeReynolds Koranteng.Po rozchode so športovým moderátorom Michalom Hrdličkom zapĺňala všetky bulvárne plátky. Práve prostredníctvom neho si posielali štipľavé odkazya ich smutné obdobie sledovalo celé Česko.

Březen 2017#swimwear#lucieborhyova#style#fashion#swimsuit#czechgirl#italiangirl

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Borhyová Official (@lucie_borhyova),

Lenka Vavrinčíková(29)

Už počas štúdia na vysokej škole začala v rámci praxe pracovať v redakcii Telerána. Jej ďalšie kroky smerovali do relácie Počasie. V poslednom období zažíva raketový vzostup. Vďaka šou Tvoja tvár znie povedome sa výrazne zapísala do povedomia verejnosti. Aj to bol jeden z dôvodov, prečo začiatkom marca absolvovala premiéru ako moderátorka markizáckych Televíznych novín. V súkromí je šťastne zadaná s priateľom Albertom, s ktorým tvorí pár už 11 rokov.

Lenka Vavrinčíková
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: tvmarkiza.sk)

Monika Leová(25)

Sympatická moderátorka s vietnamskými koreňmi sa v roku 2013 zúčastnila súťažeČeská Miss a získala titulBlesk Česká Miss Earth.Práve v tom období nastal zlom v jej ďalšej profesionálnej kariére. Na televíznej stanici Prima Family začala exotická kráskamoderovaťOdpolední zprávy.Okrem toho pôsobila aj ako modelka. Jej priateľ a známy módny konzultantMartin Košín ju začiatkom roku 2016 požiadal v Austrálii o ruku.

Praha na dlani #model #photoshooting #prague #ontheroof @fashion_church

Príspevok, ktorý zdieľa Monča Leová (@leova_monika),

Lucia Barmošová(34)

Päťnásobná držiteľka tituluOTO pracuje už 12 rokov vTV JOJ.Jej neodmysliteľným dlhoročným moderátorskym partnerom je Ľuboš Sarnovský. Bezdetná moderátorka sa koncom roka 2014 po dlhých 14 rokoch nečakane rozviedlasmanželom Pavlom.Po roku slobody sa zamilovala do mladšiehopodnikateľa Martina Durasa, s ktorým ale taktiež zažila sklamanie.Napriek zložitým vzťahom prežíva v kariére mimoriadne úspechy, čo sa odráža aj na jej popularite

Lucia Barmošová
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Mohlo by vás zaujímať:Kedysi sme ich vídali každý deň, kam sa podeli dnes? Toto je 11 slovenských celebrít, po ktorých sa akoby zľahla zem

Aneta Savarová(31)

S moderovaním začala vRádiu Zlín.Absolventka Fakulty sociálnych vied Univerzity Karlovej v Prahe nastúpila v roku2007do ČT24.O štyri roky neskôr sa stala hlavnou tvárou spravodajskej relácie Události, kde pôsobila až do roku 2015.Vydala sa za kontroverzného podnikateľa Jana Harangozza, ktorý bol podozrivý v kauze podvodu.Minulý rok sa rozviedli.

Aneta Savarová
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: ct.cz)

Viac o téme: Mária Chreneková PietrováLenka VavrinčíkováLucia BarmošováMonika LeováLucie BorhyováAneta Savarová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu