Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Ženy z nich šalejú: TOP 7 najsexi hercov súčasnosti, ktorí vám podlomia kolená!

Zobraziť galériu (8)
(Zdroj: koláž Telkáč)

Neuveriteľný sexepíl, jedinečný šarm či dokonale vypracované telá. Aj to spája najväčšie herecké hviezdy, z ktorých sa stali novodobé mužské sexsymboly. Ženy sú z nich úplne hotové!

Matthew McConaughey

Jeho kariérasa naplno rozbehla ešte v roku 1996, keď stvárnil právnika Jakea Brigancea v adaptácii knihy Čas zabiť spisovateľa Johna Grishama. Zahral si aj v snímkachMagic Mike (2012), Vlk z Wall Street (2013) či Interstellar (2014).Za svoje výkonyzískal Oscara ajZlatý glóbus.Aj keď má už 47 rokov, pre mnohé fanúšičky predstavuje dokonalý sexsymbol. Majú však smolu. Americký herec je ženatý s brazílskou modelkouCamilou Alves, s ktorou má tri deti.

Matthew McConaughey
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Tom Hardy

Tridsaťdeväťročný anglický herec účinkoval vo filmoch Čierny jastrab zostrelený, Star Trek X: Nemezis či Revenant Zmŕtvychvstanie, pričom za výkon v poslednom menovanom získal nomináciu na Oscara. Na konte má tiež napríklad cenu BAFTA.Ženy ho obľubujú najmä pretetovania, ktoré vynikajú na vypracovanom tele. V roku 1999 si vzal Sarah Ward, s ktorou sa po piatich rokoch rozviedol. V roku 2014 si zobral za ženu hereckú kolegyňu Charlotte Riley.

Tom Hardy
Zobraziť galériu (8)


Mohlo by vás zaujímať:Takto Slovensko vidia americkí filmári: 5 filmov, kde našu krajinu poriadne zosmiešnili


Ryan Reynolds

Príťažlivý Kanaďan sa preslávil najmä vo filmeDeadpool (2016), za ktorý ho nominovali na Zlatý glóbus v kategórii Najlepší mužský herecký výkon vo filme - komédii alebo muzikáli.Jeho jedinečnémučaru podľahla ajScarlett Johansson, s ktorou bol tri roky ženatý.Láska na celý život z toho nebola. Aktuálne stojí po jeho boku nádherná herečka Blake Lively. Dvojica má spolu dve dcéry -Ines a James.

Ryan Reynolds
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Ryan Gosling

S herectvom začal už ako dieťa. Hviezda muzikálu La La Land bol nominovaný na Oscara v kategórii Najlepší mužský herecký výkon v hlavnej úlohe, pričom bol považovanýza hlavného favorita na triumf. Predbehol ho však Casey Affleck. Prestížna cena mu unikla už pred desiatimi rokmi. Na plátne žiaril charizmatický herec s Emmou Stone, v skutočnosti jeho srdce patrí Eve Mendes. Dvojica spolu vychováva dve deti.

Ryan Gosling
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

JamieDornan

Najpríťažlivejším mužom na svete je v súčasnosti podľa britskej verzie magazínu Glamour severoírsky herec Jamie Dornan, ktorému vlani patrilo druhé miesto. Úspešnú kariéru odštartoval ako model pre svetové značky. Na filmovej scéne debutoval v roku 2006 snímkou Mária Antoinetta. Preslávil sa najmä ako Christian Grey zo snímok Päťdesiat odtieňov sivej (2015) a Päťdesiat odtieňov temnoty (2017). S manželkou Amelie Warner má dve deti.

Jamie Dornan
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)


Mohlo by vás zaujímať:VIDEO Krv, črepy, rozbitá hlava: Vo filmoch sa objavili viaceré reálne zranenia!


JakeGyllenhaal

Modrooký fešák je synom scenáristky Naomi Foner a režiséra StephenaGyllenhaala. Jeho prvou väčšou rolou bolo stvárnenie Homera Hickama vo filme Októbrové nebo (1999). Vďaka dráme Skrotená hora (2005) ho nominovali na Oscara a získal cenu BAFTA.Žiadnej žene sa ho zatiaľ nepodarilo dostať do chomúta. Randil pritom s takými kráskami, akými súherečkyKirsten Dunst,Reese Witherspoon,speváčkaTaylor Swiftči modelka Alyssa Miller.

Jake Gyllenhaal
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

BradleyCooper

Do povedomia verejnosti sa šarmantný herecdostal vďaka seriálu Alias. Zahral si aj v populárnych komédiách Vo štvorici po opici.S ruskou modelkou Irinou Shayk sa im len nedávno narodilo prvé dieťa.Cooper sa v marci 2015 rozišiel s anglickou modelkou Suki Waterhouse. V rokoch 2006 až 2007 bol ženatý s americkou herečkou Jennifer Esposito, Shayk zasa v minulosti randila s hviezdnym futbalistom Cristianom Ronaldom.

Bradley Cooper
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Tom HardyMatthew McConaugheyBradley CooperRyan GoslingRyan ReynoldsJamie Dornan
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu