Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Známy herec v slzách: Jeho dieťa zmizlo bez stopy v uliciach New Yorku!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube)

Kanadský herec Donal Logue, ktorého poznajú momentálne hlavne fanúšikovia komiksového seriálu Gotham, už niekoľko dní nedokáže pokojne zaspať. Jeho potomok Jade odišiel z domu a už sa nevrátil.

Herec o tom informoval na svojom Twitteri pred dvomi dňami. Už v tom momente o svojom dieťati nevedel žiadne informácie po dobu 72 hodín. Mladý Jade má iba 16 rokov a najhoršie na všetkom je, že sa stratil v uliciach New Yorku, ktorého populáciačiní približne 8 a pol milióna obyvateľov. Aby toho nebolo málo, tak mladý Jade je tzv. transgender, čo znamená, že sa síce narodil s určitým pohlavím, no cíti a prezentuje sa ako človek s pohlavím opačným.

Synovi odkazuje, že čokoľvek sa stalo, nehnevá sa na neho a nadovšetko ho miluje. Spolu s jeho ustráchanou exmanželkou čakajú na akékoľvek informácie o svojom dieťati. My pevne veríme, že svoje dieťa sa im podarí nájsť, pretože asi niet väčšej obavy, ako keď rodič nevie, čo sa deje s jeho deťmi. Herca Donalda Loguea môžete poznať hlavne z aktuálneho seriálu Gotham či filmov ako Zodiac, Môj život, Blade alebo Sliediči.

Viac o téme: Donal Logue
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu