Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Legendárny Freddy Krueger sa vráti na plátna: Nočné mory budú znova zabíjať

(Zdroj: whatculture.com)

Bojíte sa nočných môr? Mali by ste začať. Freddy Krueger opäť vstane z mŕtvych a vkradne sa do snov nič netušiacich ľudí. Spoločnosť New Line sa rozhodla namiesto pokračovania remaku z roku 2010 spraviť úplne novú verziu.

Päť rokov po poslednej verzii Nočnej mory v Elm Street, v hlavnej úlohe s Jackiem E. Haleyom, sa štúdio New Line rozhodlo znovu oživiť Freddyho Kruegera. Nie však v ďalšom remaku, ale filmu dodajú úplne nový dych. Kultový horor sa dočká nového štartu.

Produkciu novej verzie by už nemali mať v rukách Platinum Dunes, pretože remakez roku 2010 síce zarobildosť, ale nemala príliš pozitívnu odozvu od fanúšikov. Zdá sa však, že film zatiaľ nezískal žiadnych producentov, ktorí by sa filmu ujali. David Leslie Johnson by sa však mal chopiť pera a napísať pre snímku scenár.

Nie je vylúčené, že v úlohe Freddyho Kruegera sa objavíRobert Englund, ktorý ho stvárnil v pôvodnej verzii z roku 1984. V minulosti však povedal, že to nie je postava, s ktorou sa úplne stotožňuje.

Detaily legendárnej snímky ešte stále nie sú známe. Bolo však nemysliteľné, aby sa kultový horor v istom okamihu nervátil späť na hollywoodske plátna. Spolu s Piatkom trinásteho, Halloweenom a Texaským masakrom motorovou pílou sa zaraďuje do tzv. "veľkej štvorky moderných hororov".

Nová Nočná mora v Elm Street sa do kín dostane v roku 2018. Úplne prvý diel si diváci mohli v kinách vychutnať 16. novembra 1984, ktorého režisérom bol Wes Craven. Séria pôvodných filmov mala päťdielov, posledný sa dostal do kín v roku 1989. Zatiaľ posledným filmom o démonovi, ktorý zabíja v snoch, bol remake prvého filmu zroku 2010.

Viac o téme: Nočná mora v Elm StreetFreddy Krueger
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu