Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tieto snímky vás určite vytiahnu do kina: Na čo sa môžete tešiť v druhej polovici roku?

Thor
Thor (Zdroj: Telkáč.sk, internet)

Mesiac máj je na zaujímavé filmové novinky skutočne štedrý, takže sa skalní fanúšikovia von z kina dostanú asi len s ťažkosťami. Ďalšie mesiace však na tom nebudú horšie. Pozrite si, aké filmové pochúťky nás budú lákať do kín v druhej polovici tohto roku. Tieto by ste si nemali nechať ujsť!

Wonder Woman

Amazonka Diana (Gal Gadot) vyrástla na chránenom ostrove medzi bojovníkmi. Práve tu havaruje mladý pilot vpodaní Chrisa Pinea, ktorý jej porozpráva oveľkom konflikte, ktorý môže zničiť svet. Neohrozená hrdinka tak opúšťa ostrov Amazoniek aocitá sa vo svete ľudí práve včase I. svetovej vojny. Mimochodom, ide oprvý film, vktorom bude hlavnou komixovou hrdinkou žena.

Slovenská premiéra: 2. 6. 2017


Mohlo by vás zaujímať: Wonder Woman sa ako veľvyslankyňa OSN neudržala: Má padáka!


Vojna o planétu opíc

Dej tretej časti populárneho rebootu sa bude odohrávať dva roky od poslednej časti. Tešiť sa môžeme opäť na skvelého Andyho Serkisa azáporného hrdinu, známeho ako The Colonel, stvárni Woody Harrelson. Réžie sa chopil Matt Reeves.

Slovenská premiéra: 13. 7. 2017

Dunkirk

Režisér Christopher Nolan sa vposlednom období venuje sci-fi filmom, tentokrát však predvedie, ako sa dokáže chopiť vojnového žánru. Snímka sa bude odohrávať počas II. svetovej vojny aokrem iných sa môžeme tešiť aj na fešáka Toma Hardyho. Zatiaľ to vyzerá na skvelý filmový zážitok.

Slovenská premiéra: 21. 7. 2017


Mohlo by vás zaujímať:Milovníci filmov rozhodli: Toto sú naj sci-fi snímky histórie


Blade Runner 2049

Onávrat kultovej snímky Blade Runner sa po režisérskej stránke postaral Denis Villeneuve, ktorý má za sebou filmy ako Prisoners, Arrival či Sicario. Úlohu policajného príslušníka Kzbudúcnosti získal Ryan Gosling. Jeho cesty sa však stretnú spôvodným Blade Runnerom, ktorého aj po rokoch stvárni nenahraditeľný Harrison Ford.

Slovenská premiéra 5. 10. 2017

Thor: Ragnarok

Filmov osuperhrdinoch nie je nikdy dosť atak si aj božský Thor vyslúžil ďalšie pokračovanie, na ktoré si budeme musieť počkať až do konca októbra. Do známej zostavy pribudnú aj nové postavy. Okrem Lokiho, Thora aOdina sa vsnímke objaví aj ďalší komixový hrdina Hulk a jednu zo záporných postáv si zahrá šarmantná Cate Blanchett. Zdá sa, že sa máme na čo tešiť.

Slovenská premiéra: 27. 10. 2017


Mohlo by vás zaujímať:Zachraňujú svet a vládnu rebríčkom: Top filmy o superhrdinoch


Justice League

Marvel má Avengerov, DC zase svoju Ligu spravodlivých. Vočakávanej snímke sa spoja viacerí hrdinovia aspoločne budú bojovať za spravodlivosť. Môžete sa tešiť na Batmana, Aquamana, Wonder Woman, Flasha či Cyborga.

Slovenská premiéra: 17. 11. 2017

Hviezdne vojny: Epizóda VIII

Ak patríte kmilovníkom sci-fi filmov, od tvorcov kultových Hviezdnych vojen dostanete predvianočný darček vpodobe pokračovania slávneho príbehu snázvom Episode VIII. Táto časť by mala byť temnejšia, viac priblíži známych hrdinov aspoznáme aj niekoľko nových postáv. Réžiu má na starosti Rian Johnson adej by mal priamo pokračovať tam, kde skončila snímka Star Wars: Sila sa prebúdza.

Slovenská premiéra: 14. 12. 2017

Viac o téme: Wonder WomanJustice LeagueBlade Runner 2049Vojna o planétu opícDunkirkHviezdne vojny: Epizóda VIIIThor: Ragnarok
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu