Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Strhaná, neupravená a v depresií: Hayden Panettiere pôrod totálne zmenil život

Hayden Panettiere Zobraziť galériu (3)
Hayden Panettiere (Zdroj: Youtube)

Najnovšie ju paparazzi odfotografovali v zúboženom stave na ulici. Herečka čítala knihu, fajčila cigaretu a nič nenasvedčovali tomu, že by sa jej zdravotný stav zlepšoval. Na jej prstenníku dokonca podľa všetkého chýbal i zásnubný prsteň, ktorý od svojho priateľa Vladimira Klička dostala ešte v roku 2013.

Filmová aboxerská hviezda sa dali dokopy vroku 2009, no vroku 2011 vzťah ukončili. Romantické city však medzi nimi neochladli azačiatkom roku 2013 sa dali opäť dokopy. Samotná herečka svojho snúbenca označila za „lásku svojho života“. Narodila sa im prvá spoločná dcérka, ktorej dali meno Kaya Evdokia aktorá bude mať už čoskoro 19 mesiacov.

Hayden Panettiere s rodinou
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: people.com)

Idylka sa však zmenila vroku 2015, kedy Hayden priznala, že trpí popôrodnou depresiou apotrebuje pomoc. Samotná herečka pritom nikdy nemala problém osvojom stave otvorene hovoriť. „Veľa ľudí si myslí, že to nie je skutočné, že sa to nedeje. Že je to len niečo, čo si žena vymyslí, pripisujú to hormónom,“ povedala pred prvou liečbou. „Mnohí to podceňujú. Je to však niečo, čo nedokážete ovládať. Je to bolestivé a desivé, pretožena pritom potrebuje veľa podpory.“

Viac ako rok apol po pôrode však herečka stále sdepresiami neúspešne bojuje. „Popôrodná depresia ovplyvnila každú časť môjho života. Namiesto toho, aby som sa tomu poddala, som však veľa rozmýšľala osvojom zdraví aživote.“

Hayden Panettiere a Wladimir
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Hayden však pomaličky začína nastupovať ido pracovného tempa. Nedávno oznámila, že sa vracia knakrúcaniu úspešného seriálu Nashville, ktorej piatu sériu odvysielajú na stanici CMT. Herečka sa vseriáli opäť objaví vúlohe Juliette Barnes, ktorá paradoxne tiež bojovala spopôrodnou depresiou, rovnako ako jej predstaviteľka.

Viac o téme: Hayden PanettiereWaldimir KlitschkoPopôrodná depresia
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu