Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Ach, tie letné lásky: Aj hviezdy vedia stratiť hlavu - toto sú ich romániky!

Leonardo DiCaprio Zobraziť galériu (7)
Leonardo DiCaprio (Zdroj: SITA)

Leto je v plnom prúde a každý čaká na svoju horúcu letnú lásku. Inak to nie je ani v prípade hercov, ktorí takisto niekedy zažili silné letné iskrenie. Niektoré vzťahy pretrvajú, iné nie. Tušili ste o týchto románikoch?

Blake Lively & Leonardo DiCaprio (2011)

Ach, tie letné lásky:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: celebitchy.co)

Románik sa začal v lete roku 2011. Vzťah oscarového herca a hviezdy seriálu Gossip Girl bol plný dobrodružstva exotických výletov po celom svete. Médiá informovali o ich vzťahu po tom, ako ich videli pred domom DiCapria. Blake si získala Lea varením. Podľa slov jeho známych nikdy nechodil s dievčaťom, ktoré vie variť a to ho dostalo. Bohužiaľ, románik trval iba päť mesiacov a v októbri pár oznámil rozchod. Naďalej však zostali priateľmi.

Michelle Rodriguez & Zac Efron (2014)

Ach, tie letné lásky:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: internet)

V júli roku 2014 obletela svet správa, že ZacEfron a takmer o 10 rokov staršia Michelle Rodriguez, hviezda filmu Rýchlo a Zbesilo tvoria pár. Fotografi ich totiž pristihli ako sa bozkávajú v Taliansku. Napriek tomu ich vzťah nevydržal.Efronovi bliízki potvrdili, že má sklony k závislosti na partnerovi. Zaľúbi sa príliš rýchlo a intenzívne. Michelle bola naopak na úplne inej vlnovej dĺžke ako Zac a to ich vzťah rozdelilo.Prežili spolu krásne dva mesiace, ale kvôli naozaj veľkým osobnostným rozdielom sa s letom skončil aj ich vzťah.

Katie Holmes and Jamie Foxx (2016)

Ach, tie letné lásky:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: internet)

Po rozvode s Tomom Cruisom v roku 2012 sa herečka spriatelila s hercom Jamiem Foxxom. Odvtedy boli spolu a od seba, ako kamaráti takmer dva roky. V posledných mesiacoch sa však začalo špekulovať, že títo dvaja sú viac, než len priatelia. Niektoré zdroje potvrdili, že spolu naozaj chodia, najmä potom ako ich spolu videli vo vrúcnych objatiach na oslave hercových 46. narodenín.Objavili sa dokonca aj informácie o herečkinom údajnom tehotenstve či zásnubách s Foxxom. To však Katie Holmes okamžite vyvrátila. Zdá sa, že je vzťah hercov ako na húsenkovej dráhe, raz hore a raz dole. V júli tohto roku, len mesiac po potvrdení ich romániku sa objavili správy o rozchode. Herečku vraj naštvali fotky, na ktorých Foxx drží za ruku neznámu blondínku.


Mohlo by vás zaujímať: Krásna Blake Lively odkazuje matkám: Neporovnávajte sa so mnou. Nie je to fér!


Tom Hiddleston & Taylor Swift (2016)

Ach, tie letné lásky:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: mirror.co.uk)

Zrejme najčerstvejší a najprekvapivejší románik vo svete celebrít. Predstaviteľ filmového Lokiho Tom Hiddleston začal chodiť s mladou speváčkou Taylor Swift. Nedávno boli prichytení pri bozkávaní na pláži. Svoj vzťah dlho netajili a odvtedy sú nerozluční. Dokonca bol herec podporiť najlepšiu kamarátku mladej speváčky Selenu Gomez. Swift už dokonca mala tú česť stretnúť sa s hercovou mamkou a nielen raz. Dopriali si aj dlhú prechádzku po pláži. Pri oslave 4. júla si Hiddleston dokonca na počesť svojej novej priateľky obliekol tričko s nápisom I love T.S. (Milujem Taylor Swift).Vyzerá to tak, že tento vzťah neostane len pri letnom romániku.

Kate Hudson & Nick Jonas (2015)

Minulý rok sa po internete šírila fotka exmanželky speváka z kapely Muse a dcéry Goldie Hawn, herečky Kate Hudson, a najmladšieho z bratov Jonasovcov Nicka. Napriek vekovému rozdielu si užívali jazdu na húsenkovej dráhe. Herečka mala v tom čase 36 a Nick Jonas len 23 rokov. To im však pri zábave nevadilo. Mladý spevák totiž sám prehlásil, že ho viac zaujímajú staršie ženy. O pár mesiacov neskôr ich videli na neskorej večeri v reštaurácii. Vzťah nikdy nebol oficiálne potvrdený a v súčasnosti chodí mladý spevák oficiálne s herečkou Lily Collins. No vyzerá to tak, že napriek tomu má ku Kate blízko. Pre magazín Complex totiž prezradil, že majú s Kate nádherné spojenie.

Chris Evans & Jenny Slate (2016)

Ach, tie letné lásky:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: eonline.com)

Okrem Toma Hiddlestona sa k čerstvému letnému vzťahu priznal aj jeho kolega Chris Evans, ktorého diváci poznajú ako Kapitána Ameriku. Jeho partnerkou je herečka a komička Jenny Slate. Ako pár sa spolu prvýkrát objavili na premiére filmu Tajný život maznáčikov. Herečka sa priznala, že to je priateľ jej snov. Pre ETonline.com povedala, že je to ako chodiť s tým najväčším fešákom na škole. Vyzerá to tak, že obaja sú zamilovaný až po uši. Jenny sa neubránila ani motýlikom v žalúdku.

Viac o téme: Tom HiddlestonLeonardo DiCaprioKate HudsonChris EvansBlake Lively
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu