Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Smrť, rozvody, rakovina i závislosť: S krásnou Ribannou sa život nemaznal!

Karin Dor Zobraziť galériu (4)
Karin Dor (Zdroj: Constantin film)

Spomínate si ešte na krásnu indiánku Ribannu? Očarila nielen náčelníka Apačov, ale aj jeho priateľa Olda Firehanda. S jej predstaviteľkou sa život rozhodne nemaznal. Po veľkej sláve prišiel zlom, ako je na tom dnes?

Nemecká herečka Karin Dor sa preslávila predovšetkým ako indiánka Ribanna amedzinárodnú slávu jej zabezpečila úloha ryšavej agentky Helgy Brandtovej po boku Seana Conneryho vbondovke Žiješ len dvakrát. Hrala vo viac ako sedemdesiatich filmoch. Úlohy vznámych mayovkách sa jej ušli vďaka zoznámeniu sa srežisérom Haraldom Reinlom, ktorý sa nakoniec stal jej manželom.

Karin Dor
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: nydailynews.com)

Ich manželstvo sa však nevyvíjalo dobre atak prišiel na rad rozvod. Akeďže jej vtom čase zomreli aj obaja rodičia, zostala so synom úplne sama. Do toho ako 28-ročná ochorela na rakovinu. Problémy svyčerpanosťou riešila povzbudzujúcimi liekmi, na ktorých sa stala závislou. Závislosti sa našťastie postupne zbavila azamilovala sa. No ani ďalšia svadba jej zjavne nebola súdená. Do tretice sa vydala za filmového producenta, ktorý vroku 2007 zomrel.

O chlapov núdzu nikdy nemala: Prvá bondgirl má 80, starne s noblesou

Karin Dor
Zobraziť galériu (4)

Keďže Karin nedokáže zniesť americkú kultúru celoročne, býva striedavo vBeverly Hills pri synovi aMníchove. VNemecku sa pre ňu ešte vždy nájdu úlohy, ktoré môže vdivadle či televízii stvárniť.

Viac o téme: VinnetouKarin Dor
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu