Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Kristen Stewart o Trumpovej posadnutosti: Navážal sa do mňa a totálne ma zosmiešnil!

Kristen Stewart Zobraziť galériu (3)
Kristen Stewart (Zdroj: SITA)

Kristen Stewart sa nedávno otvorila o chúlostivom rozchode s Robertom Pattinsonom. Netýkalo sa to však ich dvoch, ale amerického prezidenta Donalda Trumpa. Presne tak. Na sociálnej sieti Twitter sa do nej riadne navážal.

Podľa jej slov sa stala obeťou jedného z výbuchov Donalda Trumpa. Väčšina Američanov si stihla všimnúť, že o svoje názory sa na Twittri rád podelí. Na filmovom festivale Sundance v Utahu sa Kristen predstavila ako režisérka a scenáristka a uviedla svoju krátkometrážnu snímku Come Swim (2017). Okrem iného sa počas interview podelila s divákmi o svoje malé tajomstvo.

Hovorila o sérii osobných útokov, ktoré dnes už prezident Donald Trump podnikol voči jej osobe po rozchode s Robertom Pattinsonom v roku 2012. "Robert Pattinson by sa nemal dať znovu dokopy s Kristen Stewart," napísal súčasný prezident USA Trump. "Podvádzala ho ako psa a spraví to zas - len to sledujte. Chlapec má na viac, môže si nájsť lepšiu!"

Kristen Stewart
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)


Mohlo by vás zaujímať:Keď je hudba lepšia ako film: Na tieto soundtracky určite nezabudnete!


V rozhovore pre Variety 26-ročná herečka na otázku, či by sa mladé dievčatá mali báť Trumpovej prezidentúry odpovedala: "Mali by sa báť. Nikdy som nebola veľmi politicky založená, ale toto už nie je politická vec, je to k***a vec ľudskosti."

Kristen Stewart
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Na celú situáciu spred piatich rokov sa pozrela znovu. "Pred pár rokmi bol na mňa naštvaný (Trump), bol mnou doslova posadnutý. Čo je naozaj šialené," prezradila herečka. "Vôbec som tomu nerozumela," dodala Stewart s odstupom času.

Viac o téme: Kristen StewartDonald Trump
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu