Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Obľúbená detektívka Veronica Marsová sa možno vráti na obrazovky

Kristen Bell Zobraziť galériu (3)
Kristen Bell (Zdroj: SITA)

Scenárista a režisér Rob Thomas rozmýšľa, že by o obľúbenej súkromnej detektívke Veronice Marsovej nakrútil ďalší film.

Americký scenárista, režisér a producent Rob Thomas uvažuje, že nakrúti minisériu o súkromnej detektívke Veronike Marsovej. Tú diváci a diváčky môžu poznať zo seriálu Veronika Marsová (2004 - 2007) a z rovnomenného filmu z roku 2014. Štyridsaťpäťročný rodák z mesta Sunnyside vo Washingtone to prezradil v rozhovore pre portál TV Line, pričom uviedol, že druhou alternatívou je nakrútenie ďalšej snímky.

Veronica Mars
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: wallsaved.com)

„Ja som za. Kristen Bell (predstaviteľka Veroniky Marsovej, pozn. SITA) je za. Zatiaľ však na ničom nepracujeme. S Kristen sme sa rozprávali o tom, že by sme nakrútili druhýfilm, premýšľame aj o tom, že by sme ďalšie príbehy ponúkli vo forme minisérie,“ vyjadril sa producent, ktorý by chcel divákom a diváčkam priniesť program podobný seriálu Temný prípad (2014). Kedy by projekt chceli predstaviť verejnosti, zatiaľ nekonkretizoval.


Mohlo by vás zaujímať: Kristen Bell prezradila menšie tajomstvo: Zaspáva s Bradom Pittom!


Kristen Bell
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Seriál Veronika Marsová mal v troch sériách spolu 64 epizód, pričom poslednú časť odvysielali 22. mája 2007. Okrem 34-ročnej Bell v ňom účinkovali napríklad aj Percy Daggs III, Jason Dohring, Enrico Colantoni, Tina Majorino či Amanda Seyfried. Na filmový príbeh prispeli fanúšikovia a fanúšičky prostredníctvom crowdfundingového portálu Kickstarter.

Viac o téme: Kristen BellVeronica Mars
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu