Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Ukričaný Vilo Z moja mama varí lepšie opäť v televízií a bude ho dokonca viac: Je toto možné?!

Vilo a Peter Habovci Zobraziť galériu (2)
Vilo a Peter Habovci (Zdroj: TV JOJ)

Keď sa ukričaným Habovcom nepodarilo poraziť budúceho kuchára Dávida s mamou Mirkou pochádzajúcich zo Žiliny nastalo konečne ticho. Nie však na dlho! Vilo sa vracia späť na obrazovky a nepríde sám. Ako posilu si tento raz privedie svoju vernú kópiu, dvojča Petra.

Dvojici Habovcov sa vtelevíznej šou Moja mama varí lepšie ako tvoja podaril neuveriteľný výkon. Otec so synom Dávidom si na svoje konto pripísali 16 výhier adomov si odniesli krásnych 8-tisíc eur. Napriek tomu, že Vilovo rozčuľovanie občas dosiahlo hranicu, keď si oneho všetcizačínali robiť starosti, prežil celý priebeh natáčania vdobrom zdraví, teda keď nerátame jeho fingovaný kolaps.

Vilo všetkých vystrašil fingovaným kolapsom
Zobraziť galériu (2)
Vilo všetkých vystrašil fingovaným kolapsom  (Zdroj: TV JOJ)

Zdá sa, že diváci si hlučného kuchára obľúbili, čomu nasvedčuje vysoká sledovanosť relácie počas jeho účinkovania. Popularita temperamentného muža je zrejme dôvodom jeho skorého návratu na obrazovky. Fotografia, ktorú zverejnila TV JOJ na svojom Instagrame snápisom „Už čoskoro“ je jednoznačným dôkazom. Na zábere Vilo pózuje so svojim dvojčaťom Petrom, sktorým účinkoval aj vrelácii Bez servítky. Tešíte sa?

Viac o téme: PeterViloHabovciMoja mama varí lepšie ako tvojaDvojča
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu