Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VIDEO Horná Dolná naplno boduje: Maďari našli inšpiráciu a vytvárajú vlastný seriál

Naša malá dedinka Zobraziť galériu (3)
Naša malá dedinka (Zdroj: RTL Klub)

Horná Dolná expanduje za hranice. Populárny a mimoriadne úspešný komediálny slovenský seriál prerástol hranice. Najnovšie smeruje aj do Maďarska, kde televízia RTL Klub vytvára vlastnú verziu seriálu.

Maďarská televízna stanica RTL Klub, odkúpila práva na adaptáciu Hornej Dolnej a rozhodla sa nakrútiť vlastnú verziu seriálu. Príbehy a samotné postavy sa však výrazne podobajú. Namiesto Jura a jeho povestnej rapidečky bude v maďarskej verzii vystupovať Gyuri. Okrem toho nebudú chýbať ani tradiční štamgasti či starosta. Jeho úlohy sa zhostí herec Imre Csuja, pričom bude veliť obci Pajkaszeg.

„Ide o štandardný model, keďnová verzia vzniká na základe tzv. biblie a adaptácie pôvodných scenárov pri zohľadnení miestnych špecifík,“ priblížila celú situáciu TV Markíza na svojejwebovej stránke.Projekt dostal názovA mi kis faluk(Naša malá dedinka).

Prvá séria Hornej Dolnej vyletela na televíznu scénu ako raketa. Okamžite sa zaradila medzi najsledovanejšie programy v histórii Markízy. Momentálne televízia vysiela staršie série, no už na jar by sa mali diváci dočkať nových častí.

Naša malá dedinka
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: RTL Klub)

Naša malá dedinka
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: RTL Klub)

Viac o téme: Horná DolnáNaša malá dedinka
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu