Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Obľúbený seriál po ôsmich rokoch skončil: Toto ste o ňom určite nevedeli!

Upírske denníky Zobraziť galériu (3)
Upírske denníky (Zdroj: CW)

Príchod bratov Stefana a Damona, pochádzajúcich zo starovekého rodu Salvatorovcov, v mestečku Mystic Falls poriadne rozvíril bežný stereotyp. S nimi totiž prišli upíri, čarodejnice, vlkodlaci, dvojníci, lovci upírov, obrovské množstvo obetí a tiež poriadna seriálová závislosť.

Rok 2009 priniesol seriálovým fanúšikom novú závislosť – knižnú sériu pretavenú do seriálovej podoby snázvom Upírske denníky. Tá pohltila množstvo seriálových nadšencov anapriek niektorým slabším častiam sa zaradila ktým najobľúbenejším. Sledovali sme ich neuveriteľných osem rokov,lenženedávno padla posledná klapka.

Upírske denníky
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: CW)


Mohlo by vás zaujímať:Snímky len pre odvážnych: V hlavných úlohách krvilačné beštie!


Zlomené srdcia vseriáli aj skutočnosti

Počas ôsmich sérií sa riešilo množstvo lások, zlomených sŕdc imilostných trojuholníkov. Ato nielen vrámci seriálových postáv, ale aj na pľaci medzi hercami. Damon (Ian Somerhalder) aElena (Nina Dobrev) randili od roku 2011 aj vskutočnom živote. Vo vzťahu však nemali také šťastie ako ich seriálové postavy arok 2013 priniesol rozchod.

Upírske denníky
Zobraziť galériu (3)

Seriálová Caroline si prešla cez Matta, Klausa, Tylera, Alarica iStefana, no vreálnom živote chodila spredstaviteľom spomínaného Matta (Zach Roerig) aj Jeremyho (Steven R. McQueen).

Milostný trojuholník si vzákulisí prežil aj ďalší zo seriálovýchbratov Salvatoreových – Stefan. Najskôr si vzal za ženu herečku Torrey DeVitto, ktorá si zahrala lekárku Meredith Fell. Vjúli 2013 sa rozišli auž vseptembri sa dal dokopy spredstaviteľkou vlkodlačky Haley Marshall – Phoebe Tonkin. Bohužiaľ, ani tento vzťah nevydržal anaposledy ich spolu videli na konci minulého roku.


Mohlo by vás zaujímať:Ďalší románik skončil: Sexi upír Stefan a jeho kolegyňa sa rozišli!


Pôvodní upíri si vyslúžili vlastný seriál

Spiatou sériouohlásili tvorcoviaaj nový seriál The Originals. Ide ospin-off Upírskych denníkov, ktorý sa zaoberá rodinou takzvaných pôvodných upírov. Premiéru mal voktóbri 2013. Produkcia The Originals sa síce na chvíľu pozastavila, no tento rok sme sa konečnedočkali štvrtej série. Dokonca uvidíme okrem rodiny pôvodných upírov aj mnohé postavy, ktoré sme si obľúbili práve vUpírskych denníkoch.


Mohlo by vás zaujímať:Dievčatá, držte si klobúky, toto je dámska jazda: Sexi chlapi a trapasy nesmú chýbať!


Vôbec to tak nemuselo byť!

Na predstaviteľov jednotlivých postáv sme si za tie roky tak zvykli, že by bol asiproblém, keby ich niekto vymenil. Od začiatku to však mohlo byťúplne inak.

  • Na konkurz na rolu Eleny tvorcovia pozvali herečku Ashley Tisdale, tá však účasť odmietla. Neskôr priznala, že to bola obrovská chyba.
  • Ian Somerhalder sa takmer nestal Damonom. Mal totiž záujem orolu vkonkurenčnom seriáli True Blood, tam sa nakoniec nedostal. Našťastie.
  • Na jeho mieste mohli byť viaceré tváre, ktoré vUpírskych denníkoch nakoniec zahrali inú postavu. Na konkurze sa orolu Damona uchádzal aj Paul Wesley (Stefan), Michael Trevino (Tyler Lockwood) aZach Roerig (Matt Donovan).

Viac o téme: Upírske denníky
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu