Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Nádherný animák vás chytí za srdce: Ukáže vám, aké je priateľstvo v živote dôležité

Lili & Snowman
Lili & Snowman (Zdroj: YouTube/cineplexmovies)

V priebehu celého roka sa na internete objaví množstvo krátkometrážnych animovaných príbehov, ktoré sa snažia diváka osloviť rôznym spôsobom. V posledných rokoch sa zaužívaným trendom stalo uverejňovanie týchto projektov ako reklám pre spoločnosti s cieľom chytiť za srdce. Aj napriek tomu, že sa to už začína stávať istým klišé, opak niekedy potvrdzuje pravidlo.

Detský svet je úžasný a jedinečný. Na to, akou neuveriteľnou tvorivosťou spolu s bujnou fantáziou sme dokázali vytvoriť vlastné čarovné svety a vdýchnúť život každému neživému predmetu v našom okolí, si iste spomenie každý z vás. Ako ale postupne rastieme, často zabúdame na to, čo je v živote skutočne dôležité. Ženieme sa za prácou, dobrými kontaktami, snažíme sa mať väčší dom či lepšie auto.

Nádherný krátkometrážny animovaný projekt z dielne Cineplex Movies nám však ukazuje, že by sme nikdy nemal zabúdať na to najdôležitejšie, silu úprimného priateľstva, ktoré pretrvá celý život. Aj napriek tomu, že príbeh dospievajúceho dievčaťa a jej snehuliaka sa odohráva v chladnej zime, zaručujeme vám, že určite roztopí vaše srdce. Presvedčiť sa o tom môžete na vlastné oči už o pár riadkov nižšie. Pod videom pridávame ešte jedno, ktoré vám ukáže, ako tento projekt vznikal.

Viac o téme: VianoceAnimákKrátkometrážny filmSnehuliak
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu