Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

TV tipy plné smiechu aj napätia: Spríjemnite si začiatok týždňa!

Helen Mirren
Helen Mirren (Zdroj: SITA)

Komédie, ale aj akčné filmy. Úvodné tri večery v týždni budú nabité hviezdami hereckého neba, ktoré sa vám predstavia v najrôznejších úlohách.

Dwayne „The Rock“ Johnson ako federálny agent, Bruce Willis ako bývalý agent CIA, Paul Walker ako bývalý policajt, Nataša Gollová ako detektívka či Samy Naceri ako taxikár. V takýchto postavách sa vo filmoch v nasledujúcich troch večeroch predstavia známi herci a herečky.

Pondelok:

Dajto, 20:15: Red 2

Sú síce na dôchodku, no stále sú extrémne nebezpeční. Partička okolo bývalého agenta CIA Franka Mosesa (Bruce Willis), v ktorej nechýba ani Morgan Freeman, Helen Mirrenová či John Malkovich je opäť v akcii. Precestuje polovicu Európy v snahe zabrániť tomu, aby sa nebezpečná zbraň dostala do rúk ľudí s nie práve najčistejšími úmyslami. O ich život budú pravidelne usilovať nájomní vrahovia i tajní agenti.

Jednotka, 20:15: Rozmary mocných

Louis de Funès v tejto nestarnúcej komédií z pera Gérarda Ouryho stvárňuje chamtivého ministra Don Sallusteho, ktorý sa rád obklopuje luxusom. Po falošnom obvinení je však vykázaný z francúzskeho kráľovského dvora a prichádza o stabilný príjem. Don Salluste je však intrigán par excellence a teplého miestečka sa len tak vzdať nechce.

Vedeli ste? Odvrátená tvár Louisa de Funèsa: Hviezdou Žandárov mohol byť len on a nikto iný

Utorok:

Dajto, 20:15: Rýchlo a zbesilo 5

Dominic Toretto (Vin Diesel) sa vo väzení dlho neohrial - vyslobodili ho jeho priatelia na čele s bývalým expolicajtom Brianom O´Connerom (Paul Walker). Ich ďalšia úloha však bude ešte o niečo náročnejšia – ukradnúť trezor zpolicajnej stanice. V pätách pritom budú mať aj federálnehoagenta LukaHobbsa (Dwayne Johnson), ktorý by Toretta s O´Connerom rád videl za mrežami.

Čítajte ďalej: Vieme, kde sa bude odohrávať ôsma časť Rýchlo a zbesilo

Prima, 20:15: Drahé tety a já

Rýchlo a zbesilo 5 malo Luke Hobbsa, Drahé tety a já majú dvojicu starších dám, ktoré sa pustia do vyšetrovania lúpežného prepadnutia banky. Ani počiatočné neúspechy Andělku a Fany od ich úmyslu vypátrať zločinca neodradia a páchateľ sa bude musieť mať pred nimi na pozore. Babky-detektívky sa hrdo vyrovnajú aj Colombovi.

Streda:

Jednotka, 20:25: Taxi 1

Už je to bezmála dvadsať rokov čo si do Danielovho (Samy Naceri) taxíka po prvýkrát prisadol policajt Émilien (Fríderic Diefenthal) a vznikla z toho úspešná séria „taxikárskych“ filmov. V tom úplne prvom budú Daniel a Émilien na stope organizovaného gangu vykrádačov bánk. A aby ich chytili, budú musieť preradiť na vyššiu rýchlosť.

ČT1, 22:00: Můj brácha má prima bráchu

Spojiť rozhádaných a odlúčených milencov nie je vôbec jednoduché. V kultovej českej komédii Můj brácha má prima bráchu sa o tom presvedčí dospievajúci Prcek, ktorý sa takto pokúsi spojiť Zuzanu (Libuše Šafránková) a Honzu (Jan Hrušínský). Vždy, keď sa mu to však podarí, vyvstane nový problém a s ním i nová hrozba rozchodu. Sú si vlastne Zuzana a Honza súdení?

Prečítajte si aj toto: Nájdite stratenú archu s filmovými tipmi: České komédie a najvtipnejší horor

Viac o téme: Morgan FreemanBruce WillisLouis de FunèsVin DieselDwayne JohnsonPaul WalkerLibuše ŠafránkováJohn MalkovichHelen MirrenováSamy Naceri
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu