Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

TV TIPY plné vzrušenia: Pripravte sa na dávku dobrodružstva, napätia aj drámy!

Deadpool
Deadpool (Zdroj: profimedia)

Fanúšikovia akcie a dobrodružstva si tento týždeň prídu na svoje! Ben Affleck bude pátrať po nezvestnej manželke, Harry Potter bude utekať pred väzňom z Azkabanu, Deadpool bude zachraňovať svet. A to nie je všetko!

Pondelok 18.15 HBO: Kniha džunglí

Nenechajte si ujsť najnovšie spracovanie slávneho príbehu! Poznajú ho určite všetci, nielen deti, no v tomto prípade sa môžete tešiť na naozaj fantastické spracovanie. Nebude chýbať obávaný tiger Šer-Chán, dobrácky čierny panter Baghíra či ľahkomyseľný medveď Balú. Ešte Mauglí a dobrodružstvo sa môže začať!

Utorok 20.15 Dajto: Red: Vo výslužbe a extrémne nebezpeční

Sú vo výslužbe a sú extrémne nebezpeční rovnako, ako boli vo svojich najlepších rokoch. Bývalý agent CIA si užíva pokoj na penzii. To ale len dovtedy, kým sa ho samotná CIA rozhodne zlikvidovať. Moses však aj napriek dôchodkovému veku má v stále v sebe bojového ducha!

Streda 20.25 Jednotka: Schindlerov zoznam

Strhujúci príbeh o najznámejšom záchrancovi poľských Židov pred istou smrťou snáď netreba ani príliš predstavovať. Dráma založená na historických faktoch síce vznikla v roku 1993, no vďaka Spielbergovmu spracovaniu má divákom aj dnes čo povedať. Usaďte sa do kresiel, zapnite televíziu a zoznámte sa s Oskarom Schindlerom - vojnovým špekulantom, príslušníkom nacistickej smotánky a záchrancom viac než 1100 poľských Židov...

Štvrtok 16.25 Joj Cinema: Lol

Drámy podobné tým svojim určite nájdu mladšie ročníky v snímke Lol. Miley Cyrus sa predvedie ako tínedžerka Lola, ktorá rovnako ako všetci jej rovesníci, žije sociálnymi sieťami, vzťahmi, problémami s rodičmi, či školskými intrigami, ktoré jej znepríjemňujú život.

Piatok 20.35 Joj: Stratené dievča

V piatkový večer vás vyvedie z rovnováhy mysteriózna krimi dráma s Benom Affleckom v hlavnej úlohe. V deň piateho výročia sobáša Nick Dunne nahlási, že jeho žena Amy je nezvestná. Nick je zúfalý a vytrvalo po žene pátra. Vinníka hľadá aj okolie a polícia - a všetky dôkazy a stopy ukazujú práve na Nicka...

Ochranársky otecko Ben Affleck: Deťom nedovolí hrať ani v dospelosti!

Sobota 15.15 Markíza: Harry Potter a väzeň z Azkabanu

Z prísne stráženého Azkabanu sa nedostane hocikto. Bohužiaľ (alebo našťastie?) sa to podarilo neľútostnému vrahovi Siriusovi Blackovi, ktorý je zodpovedný aj za smrť Harryho rodičov a navyše sa chce zbaviť aj samotného chlapca, ktorý prežil. Nie je však všetko tak, ako sa na prvý pohľad zdá… Fanúšikovia série o Harry Potterovi sa majú na čo tešiť!

Nedeľa 20.00 HBO: Deadpool

Z dielne Marvel vyšiel minulý rok extrémne vtipný a absolútne zvláštny a netradičný komiksový superhrdina, Deadpool. Je vulgárny, drzý, brutálny a jeho humor nepozná hranice. Superschopnosti získal vďaka experimentálnej liečbe, ktorú podstúpil po diagnostikovaní pokročilého štádia rakoviny. Nuž a pochopiteľne zachraňuje svet - čo viac by sme chceli?

Iron Man, Hulk či Deadpool: Odhaľte tajomstvá a pikošky superhrdinov!

Viac o téme: Tv
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu