Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

TV TIPY Držte si klobúky: Bláznivý a dobrodružný týždeň ukončí strhujúca dráma!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: internet)

Tento týždeň bude o zábavu a dobrodružstvo postarané. Čaká nás nadprirodzený príbeh, divokí piráti i párty v Mexiku! Nebude chýbať ani napätie a skvelé herecké výkony.

PONDELOK 20:15 Dajto - Godzilla

Jeden z prvých filmov o zmutovaných tvoroch. Godzilla. Z jedného zdanlivo nepoškodeného vajca leguána sa narodí mutant, ktorý sa postupne dostane do centra mesta New York. Po ničivej ceste naprieč mrakodrapmi sa ukryje v metre. Vedci nájdu spôsob, ako ho zničiť. No čakalo ich prekvapenie v podobe stoviek nakladených vajec.

STREDA 20:25 Jednotka - Firma

Tom Cruise v jednej zo svojich prvých úloh. Ako Mitch McDeere, mladý, ambiciózny absolvent Harvardu, získa skvele platené miesto v právnickej firme. Jeho počiatočné nadšenie však čoskoro vystriedajú obavy - postupne odhaľuje tajomné pozadie celej firmy, pričom netuší, že ho čaká smrteľne nebezpečná pasca.

ŠTVRTOK 20:35 Joj Plus - James Bond: Zlaté oko

Rusi vyvinuli novú technológiu, nazvanú Zlaté oko, satelitné zariadenie schopné vysielať silné elektromagnetické impulzy, ktoré zničia akékoľvek elektronické zariadenie v okruhu tridsiatich míľ. Zlaté oko však ukradli a na scéne sa objavuje Bondov dlhoročný priateľ a kolega agent 006, ktorého považovali za mŕtveho. Ďalšia epizóda Jamesa Bonda tentoraz v podaní Piercea Brosnana.


Mohlo by vás zaujímať:Fešák Reynolds si vystrelil z kolegu: Nemôže hrať v Deadpoolovi, to nebude fungovať!


22:30 Dajto - Podfu(c)k

Ja mám diamant, ty máš prachy, on má zbrane, všetci majú smolu. Osud sa skrátka nahneval a pripravil skupinke zlodejíčkov sériu strašných podrazov. Ukradnúť obrovský briliant je jedna vec, ale doviesť ho do New Yorku druhá.

PIATOK 20:35 Joj - Percy Jackson: More oblúd

Keď tínedžer Percy zistí, že jeho brat je netvor, dôjde mu, že byť synom Poseidona nemusí byť len požehnanie, ale aj prekliatie. Nemá však veľa času o tom premýšľať, jeho útočisku na Zemi - Táboru polobohov - hrozí skaza, majú ho zničiť netvory. Niekto sa totiž snaží prebudiť Kronosa, jedného z pôvodných Titanov a otca najvyšších olympských bohov, ktorý jediný dokáže poraziť bohov aj polobohov a urobiť ich smrteľnými.Ďalšie dobrodružstvá tínedžerov - polobohov, ktorí sú potomkami pozemšťanov a gréckych bohov z Olympu.

SOBOTA 20:20 Nova - Piráti z Karibiku: Kliatba Čiernej perly

Uniesli prekrásnu dcéru guvernéra Elisabeth. Nie sú to však obyčajní únoscovia, je to skupina pirátov vedená zlým kapitánom Barbossom. Will Turner spraví pre svoju lásku všetko, aj keby mal spojiť sily s pirátom Jackom Sparrowom. Aj Jack má na spoluprácu svoje dôvody.Naviac, vody Karibiku brázdi aj Elizabetin snúbenec komodor Norrington. O chvíľu sa budú tasiť kordy.

22:30 Joj - Vo štvorici v Mexiku

Príbeho bláznivej partii kamarátov, ktorým sa občas prihodia divné veci - prežívajú naozaj šialené chvíle. Jason a Evan sa vydajú na dobrodružnú záchrannú akciu do Mexika. Ich kamarát sa totiž ocitol nahý v púšti! Trasie sa kdesi uprostred mexickej púšte v zlatých legínach.V krajine drogových kartelov sa však nechtiac zaplietol s gangstrami a o problémy má postarané.

NEDEĽA 20:15 ČT1 - Wilsonov

Paródia, ktorá nadväzuje na úspešné československé komédie 70.rokov. Rozpráva príbeh o dobrodružnom pátraní po tajomnej beštii, vyčíňajúcej v uličkách Bratislavy po skončení prvej svetovej vojny, teda v období, kedy sa naše hlavné mesto na chvíľku stalo Wilsonovom.

23:15 Markíza - Ctihodný občan

Jamie Foxx, Gerard Butler a Michael Gambon v dramatickom thrilleri o mužovi, ktorý sa bez zľutovania rozhodne pomstiť človeku, ktorý zničil jeho rodinu a celý jeho život. Tam, kde zlyhá systém, objaví sa ctihodný občan. Všetko má dokonale premyslené.

23:20 Joj - Americký zločin

Gertrude Baniszewská na prvý pohľad vyzerá ako celkom obyčajná štyridsiatnička, slušná žena v domácnosti a matka viacerých detí, ale v skutočnosti je to netvor v ženskej koži. V pivnici domu väzní dospievajúcu mladučkú Sylviu, ktorú psychicky i fyzicky terorizuje. Sylvia si uvedomuje, že ak čo najskôr neujde, čaká ju krutá smrť. Dráma podľa skutočnej udalosti.

Viac o téme: Piráti z KaribikuPercy JacksonWilsonovAmerický zločin
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu