Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Pestré TV TIPY: Čaká vás Eštebák, James Bond či príbeh výnimočnej prostitútky

(Zdroj: koláž Telkáč)

Ďalší týždeň sa máte na čo tešiť! Televízie pre vás pripravili zaujímavú paletu filmov. Zaspomínate si na obdobe socializmu, vychutnáte si klasiku v podaní agenta 007 a prekvapí vás celosvetovo úspešný príbeh jedinečnej lásky.

PONDELOK 20:25 Jednotka -Eštebák

Príbeh sadohráva v čase okupácie Československa vojskami Varšavskej zmluvy a následnom období zmien v spoločnosti. Z mladého muža sa stal eštebák, zberateľ prvotného materiálu, donášač - kandidát na spoluprácu. Dôverník získava byt, zariadenie, pracovnú pozíciu. Na ceste nahor však spoznáva aj opačnú stranu kariéry. Zisťuje, že tajné služby na neho stále zbierajú materiály. Náš protagonista dostáva ponuku závratného postupu. Je na ňom ako sa rozhodne.

UTOROK 20:35 Joj Plus -Na dostrel

Michael Decker je bývalý federálny agent, ktorého agentúra prepustila zo svojich služieb, pretože všetky prípady riešil svojráznym spôsobom a zásadne nerešpektoval služobné predpisy. Teraz pracuje ako ochrankár v nákupnom stredisku. Jeden večer však musí zasiahnuť, keď na parkovisku zbadá muža, ktorý chce ublížiť jeho priateľke. Tento incident nie je náhodný, cestu mu zámerne skrížil gangster z narkomafie, ktorý vymáha nesplatené dlhy.

Tvoria Leonardo DiCaprio a Kate Winslet konečne pár? FOTO z dovolenky ako dôkaz!

STREDA 20:25 Jednotka - Boxer

Danny Flyn strávil 14 rokov v belfastskom väzení za atentát, ktorého sa zúčastnil s ďalšími členmi IRA. Do väzenia išiel ako 19-ročný mládenec a teraz z nej vychádza ako zrelý muž, ktorý tam strávil najkrajšie roky života a nechce viac páchať zlo a násilie. Lenže z írskej armády sa nevystupuje.

ŠTVRTOK 20:00 HBO -Star Wars. Epizóda V - Impérium vracia úder

Pre povstalcov proti Impériu nastali krušné časy. Napriek tomu, že sa im podarilo Hviezdu smrti zničiť, imperiálne jednotky vyhnali rebelov z ich tajnej základne. Keďže sa povstalci chcú vyhnúť priamemu boju s Imperiálnou flotilou pod vedením Darth Vadera, osídlia nehostinnú ľadovú planétu Hothu. Tam vybudujú novú tajnú základňu, kde sa piloti, medzi nimi aj Luke Skylwalker, pripravujú na nový boj. Ani Han Solo a princezná Leia neuniknú "pozornosti" temných síl. Aj keď sa povstalcom podarí zachrániť a uniknúť Impériu, v Oblačnom meste, kam Luke, Leia a Han odletia, ich čaká smutný osud.

PIATOK 20:30 Markíza - Slunce, seno, erotika

Bezkokurenčná ľudová zábava v podobe tretieho pokračovania bláznivej komédie o obyvateľoch juhočeskej dedinky Hoštice. Miestne roľnícke družstvo usporiadalo zájazd do Talianska, na ktorom sa zúčastnili aj Škopkovci. Vypravili sa tam na pozvanie talianskeho poľnohospodárskeho družstva, zamestnanci ktorého sa na oplátku chystajú navštíviť Hoštice. Okrem pamiatok sa cieľom zájazdu stala aj exkurzia moderného talianskeho kravína.

Legendárny seriál Dallas a rodina Ewingovcov: FOTO Známe postavy po rokoch!

SOBOTA 20:35 Joj -Pretty Woman

Pretty Woman je svojráznou variáciou Shawovho Pygmalionu. Mladý, úspešný, bohatý a navyše aj príťažlivý milionár Edward Lewis, ktorý si myslí, že za peniaze sa dá kúpiť všetko, si jedného dňa kúpi krásnu prostitútku Vivian. Dievčina naňho tak zapôsobí, že jej po prvej spoločnej noci ponúkne tritisíc dolárov, ak s ním ostane týždeň a bude mu robiť spoločnosť. Edward spočiatku berie celú záležitosť absolútne obchodne.Postupne však zisťuje, že Vivian je viac než obyčajné dievča z ulice.

NEDEĽA 20:30 Markíza -Equalizer

McCall, bývalý člen špeciálnej zásahovej jednotky chce skoncovať s temnou minulosťou a usadiť sa v ústraní. Keď však spozná Teri, mladé dievča v spároch nemilosrdnej mafie, berie spravodlivosť do vlastných rúk. Každý, kto má v úmysle ublížiť bezbranným, pocíti na vlastnej koži jeho hnev a túžbu po pomste. McCall prichádza, aby ochránil tých, čo sa ocitli v hraničnej situácii a už stratili akúkoľvek nádej na záchranu. McCall je totiž Equalizer.

20:35 Joj -Skyfall

Daniel Craig sa opäť predstaví v úlohe Jamesa Bonda, agenta 007, ktorého stvoril Ian Fleming. Tentokrát má jeho akcia názov Skyfall a je to v poradí už 23. film najdlhšie trvajúcej série na strieborných plátnach. V najnovšom príbehu prejde ťažkou skúškou jeho lojalita voči M, ktorú doháňa jej vlastná minulosť. Keď MI6 napadne neznámy útočník, Bond musí vypátrať a zneškodniť zdroj ohrozenia - bez ohľadu na to, koľko bude musieť obetovať on sám.

Viac o téme: Pretty WomanSkyfallEštebákBoxerEqualizerNa dostrelStar Wars. Epizoda V - Impérium vrací úder
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu