Dĺžka:
110 minút
Krajina:
USA
Rok:
1991
Réžia:
Michael Miller
Napísal:
Danielle Steel , Karol Ann Hoeffner
Hrajú:
Lindsay Frost, Eva Marie Saint, Rod Taylor, Beau Gravitte, Michael Greene
Obsah:
Odpoveď na to, či sa dá prekonať jedno nešťastie za druhým ponúka ľúbostný príbeh z pera spisovateľky Danielle Steelovej o láske, ktorá pomôže prekonať hlavnej hrdinke nespočetné množstvo prekážok na ceste ku šťastiu. Samantha Taylorová je talentovaná úspešná fotografka a citlivá žena, ktorá má všetko, čo si od života mohla želať.
Jej šťastie však trvalo len do chvíle, keď ju opustil manžel. Od tohto okamihu sa začína pre Samanthu veľmi dramatické obdobie. Onedlho jej totiž ďalšiu ranu uštedrí nadriadený, ktorý ju donúti opustiť dobre platené miesto.

Samantha odíde do Kalifornie na ranč svojej priateľky Caroline Lordovej, kde sa zoznámi s príťažlivým Tateom Jordanom a zaľúbi sa doňho. Tate však odmieta pripustiť, že niekto taký slávny a úspešný ako Samantha by mohol milovať obyčajného robotníka na ranči, a tak ju odmieta.
Samantha sa vráti do New Yorku a je na tom psychicky ešte horšie, ako kedykoľvek predtým. Keďže chce zabudnúť na svoje trápenie, ponorí sa do práce. Pri jednej zákazke sa zraní a dôsledkom pádu z koňa je čiastočné ochrnutie...
Čo sa stane, keď osud vyčerpá všetky svoje údery?