Dĺžka:
130 minút
Žáner:
Pre dospelých
Réžia:
Braňo Mišík
Obsah:
Miriam trvá na tom, že si svoju dablérku vyberie sama, a Hana to nebude. Sex v prírode sa Šušovi takmer stane osudným. Veľký Džon má problém - pri hraní zabúda koktať. Miriam začína svoj premyslený útok na Adama, ktorý jej pomáha s jazdou na koni. Simona nedokáže prestať myslieť na Dubáňa a dohodne sa s ním na stretnutí v hoteli. S Osvaldovou Dorou je zle. Tereza si musí vybrať medzi nenávisťou k Osvaldovi a túžbou pomôcť psíkovi Dore.
Miriam trvá na tom, že si svoju dablérku vyberie sama, a Hana to nebude.
Mery pri jazere zvádza Šuša, ale nielen pre to, aby zvíťazila nad Adelou. Sex v prírode sa však Šušovi takmer stane osudným. Život mu zachráni Adela. Mery pochopí, že boj s ňou bude náročný.
Džonovia začínajú nakrúcať. Veľký Džon má problém - pri hraní zabúda koktať. Nakrúcanie prerušuje Fatimino neustále híkanie.
Imro s Terezou sú zohraný tím.
Mário sa zdôverí Miriam s tým, čo ho na nakrúcaní hnevá najväčšmi. Miriam spúšťa svoj cielený útok na Adama, ktorý jej pomáha s jazdou na koni.
Simona nedokáže prestať myslieť na Dubáňa. Dohovorí si s ním stretnutie v hoteli.
S Osvaldovou Dorou je zle. Osvald požiada Hanu o pomoc. Spoločne navštívia Imra v jeho ambulancii. Tereza si musí vybrať medzi nenávisťou k Osvaldovi a túžbou pomôcť Dore.