Dĺžka:
40 minút
Žáner:
Pre dospelých
Rok:
2009
Réžia:
Tomás Janco
Napísal:
Andrej Kraus , Tomás Janco
Hrajú:
Marián Miezga, Anna Geislerová, Roman Luknár, Diana Mórová, Ján Koleník
Obsah:
Pri rannom behu sa Tomáš od Igora dozvie, že Jano nemusel platiť mimosúdne vyrovnanie. Igor je prekvapený, že jano peniaze Tomášovi nevrátil. Inge Tomášovi čiastočne odpustila, mohol sa vrátiť domov, ale do spálne si ho nepustí. Navyše oznámi Mirke, že ju zoberie ku gynekológovi, aby jej predpísal antikoncepciu. Tlačí na dcéru, aby jej povedala, či je ešte panna. Igor čaká, kedy sa vráti Adela k nemu domov. Dá jej dva dni, ak sa dovtedy nevráti, tak už ani nemusí chodiť. Adela zatiaľ s dcérou býva u Lenky, no tam nemôže zostať večne. Masár provokuje Igora, nevidí sa mu, že jemu zabili psa, Simonu zmlátili, ale Igorovi sa nič nestalo. Oznamuje mu, že o druhej má prísť Šebesta a želá si, aby Igor konečne vybavil prepis pozemku.

Jano príde s malou dušičkou za Tomášom a vysvetľuje mu, že prachy stratil. Tomáš je z brata na nervy, navyše sa musí ponáhľať do kancelárie, aby stihol s klientom podpísať zmluvu. Navyše mu zavolá Monika, že s ním súrne potrebuje hovoriť, dnes je totiž posledný možný termín na interrupciu. Adela sa s Lenkou a Zuzkou vybrala nakupovať. Až pri platení zistí, že Igor jej nechal zablokovať kartu. Ingrid je večer pozvaná na taxikársku žúrku, jej kolega totiž v taxíku našiel 10 000 eur. Tomáš dobehne za Monikou do nemocnice, žiada ho, aby si nechal spraviť test. Chce si byť absolútne istá, kto je otcom. Rozzúrená Adela oznamuje Igorovi, že sa k nemu vráti iba vtedy, ak si ju zoberie za manželku. Igor bez mihnutia oka súhlasí.

Tomáš príde do kancelárie neskoro. Zmluvu s klientom podpísal jeho kolega a Tomáš prišiel o tučnú províziu. Navyše kolegu inzultuje priamo pred šéfom - rovno dostane výpoveď. Jano je nedočkavý, chce vedieť, či sa im narodí chlapec alebo dievča. Šebesta odvolal stretnutie s Masárom a Igorom, ako dôvod uviedol, že jeho dcére ochorel pes. Lenka je skeptická, neverí, že by si Igor zobral Adelu len tak. Monika čaká syna, testy potvrdili, že otcom je Tomáš. Oznamuje mu, že na potrat nepôjde, Tomáš sa jej vyhráža, že ak to nespraví, povie Janovi pravdu. Adela chce Zuzke zariadiť detskú izbu, Igor ju však vyvedie z omylu. Svadba bude, rodina nie! Monika Janovi nakoniec oznámi, že si musí dať dieťa zobrať ...