Dĺžka:
95 minút
Krajina:
USA
Rok:
1994
Réžia:
John Bailey
Napísal:
Roy Carlson
Hrajú:
Benicio del Toro, Ed Harris, Madeleine Stowe, Charles Dance, Patricia Healy
Obsah:
Detektív z oddelenia vrážd Kyle Bodine je ostrieľaný veterán, ktorý dokonale pozná všetky spletité detaily o každom zločine. Jeho partner Lamar je začiatočník pod Kyleovým tútorstvom a ako ostatní kolegovia, aj on obdivuje Kylea.
Kyle sa zoznámi s príťažlivou Rachel Munroovou a podľahne jej zmyselnému pôvabu. Ich spočiatku nezáväzný vášnivý románik prerastie na Kyleovej strane na lásku.
Až neskôr mu Rachel prezradí, že je vydatá za násilníckeho, bohatého Ruperta. Keď ju údajne raz manžel ohrozuje, Rachel ho v sebaobrane zastrelí.

Kyle sa ocitne v dileme - má ju odovzdať do rúk spravodlivosti alebo má žene, ktorú skutočne miluje, pomôcť? Netuší, že Rachel hrá svoju vlastnú, zákernú hru a nič nie je také, ako sa spočiatku zdalo.
Láska mu zastrie všetky zmysly, pomôže Rachel ukryť Rupertovo telo a zahladiť stopy. Bodine sa čoraz väčšmi zapletá do osídiel zločinu, zrádza vlastnú česť i profesiu. Keď sa zdá, že milencom zločin prejde, jeho mladý kolega Lamar prejaví veľkú schopnosť nájsť dôkazy...
Dĺžka videa: 01 min. 24 sek.