Dĺžka:
100 minút
Krajina:
USA
Rok:
2003
Réžia:
Charles Robert Carner
Napísal:
J.D. Feigelson , Chris Mack
Hrajú:
Coolio, Lou Diamond Phillips, Kristy Swanson, Jaimz Woolvett, Rob Boltin
Obsah:
John Sanders kedysi pracoval ako expert na ropnej plošine. Zo zamestnania odišiel, keď pri nehode zahynuli dvaja jeho kolegovia a on si ich smrť kladie za vinu. Vtedy sa aj rozišiel so svojou manželkou, biologičkou Kelly, a odsťahoval sa do zapadnutého kúta Louisiany, kde si s kamarátom otvoril nepríliš výnosný rybársky podnik.

V čase, keď ospalé miesto rozruší niekoľko správ o častiach ľudských tiel nájdených na brehoch rieky, vyhľadá Johna znovu Kelly, ktorá už stratila mladícke ideály a oveľa viac ako ekosystém močaristých zákutí rieky ju zaujíma zamestnávateľ Gene Bradley, manažér naftárskej spoločnosti, ktorá na rieke robí kontroverzné skúšobné vrty.
Kelly a jej sprievod naftárov chcú, aby ich John dopravil na plošinu v jednom zo slepých ramien rieky a súčasne im pomohol vyriešiť problémy, ktoré sa objavili. Pretože je John vo finančnej tiesni a zúfalo potrebuje peniaze na splácanie dlhov, nakoniec neochotne prácu prijme.
Kým so svojím partnerom Emerym Brousardom sprevádza ropných prieskumníkov pod hladinu a dokonca aj na miesta, ktoré patria do prírodnej rezervácie, blížia sa ďalšie problémy. Neľútostní zločinci Ice, Brett van Ryan a Jerry Collins na rovnakom mieste hľadajú peniaze inkasované z drogových kšeftov a ukryté v potopenom aute.
Ani Sanders a jeho zákazníci, ani gangstri netušia, že pod hladinou číha ďalšie nebezpečenstvo - krvilačný sladkovodný žralok, ktorého vrty naftárov vyhnali z jeho loviska a on sa podráždene vydal na lov na nové miesta. Situácia sa dramaticky vyhrotí, keď sa prieskumníci dostanú so zločincami do konfliktu a Johna s Kelly donútia hľadať potopené auto, ležiace zrejme priamo uprostred žralokovho loviska.
Dĺžka videa: 01 min. 00 sek.