Dĺžka:
40 minút
Žáner:
Pre dospelých
Rok:
2012
Réžia:
Timothy Busfield
Napísal:
Suzanne Martin , Jordan Budde , Dawn DeKeyser
Hrajú:
Jennifer Love Hewitt, Loretta Devine, Colin Egglesfield, Rebecca Field, Naturi Naughton
Obsah:
Riley a jej klient Josh Harper sú v rozpakoch, keď chvíľkové rozptýlenie pri masáži prechádza do kontaktu, ktorý je oveľa intímnejší, ako očakávali. Josh ju po masáži pozve na rande. Riley odmietne, no potom ako jej pošle Josh telefón, aby s ňou mohol byť v kontakte, súhlasí. Na večeri Josh zistí, že Riley je stále vydatá a veľmi sa mu to nepáči.
Riley zas nesúhlasí, že Lacey chce otehotnieť bez toho, aby to oznámila svojmu manželovi. Bojí sa tiež o Linette, ktorá odchádza so svojím novým priateľom Garrettom na výlet do New Orleansu. Nikto netuší, že Garrett tiež Linette požiada o ruku. Riley je vydesená z toho, že sa jej mama ženie do ďalšieho manželstva.
Georgia vypátra, že Garrett je zločinec, ktorý bol uväznený 15 rokov.
Keď Riley povie mame o Georginom pátraní, Linette zrazu Garretta obhajuje. No keď pred odchodom začne Garrett s príbehom o kostole, peniazoch a zatknutí, Linett ho pošle preč.
Lacey nájde v Rileyinej mrazničke tisícky dolárov a začne sa zamýšľať odkiaľ ich Riley má.
V Texase zúria príšerné teplá a Riley sa pokazila klimatizácia. K nálade jej nepridáva ani Georgine podozrenie, že nový klient Nathan Young je tajný policajt, ktorý chce odhalil ich "kšefty". Aby predišla akýmkoľvek problémom zakáže dievčatám akékoľvek extra služby.
Riley presvedčila Lancey, že peniaze, ktoré našla v mrazničke je dedičstvo po Kylovom samotárskom strýkovi, ktorý nedávno umrel.
Evan sa snaží postaviť na nohy potom ako prišiel o prácu. Lanceyin manžel Dale ho povzbudzuje.
Dievčatá hľadajú spôsoby ako udržať svojich klientov spokojných. Georgia zatiaľ podplatí známeho policajta a chce byť informovaná o všetkých pripravovaných nájazdoch. Nezistí však dostatok informácií a tak zákaz "špeciálnych" služieb neodvolá.
Lacey zistí, že Riley klamala ohľadom dedičstva. Riley sa rozhodne povedať pravdu. Lacey je sklamaná a odíde. Riley ju nájde u Linette a je si istá, že Linette sa už všetko o jej práci dozvedela. Nie je to však tak, aj napriek hnevu, Lacey nič neprezradila a keď sa dozvedela, že Dale súhlasí s dieťatkom, na všetko aj zabudla.
Selena našla spôsob ako uspokojiť jej klientov, bez toho aby porušila Georgin zákaz.
Čoskoro Georga zákaz odvolá a Riley sa dozvie, že policajtom v utajení bol naozaj Nathan.