Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

V jojkárskej Bez servítky vyhadzovala hostí od stola: Si šľahnutá!

Ivon mali súperi poriadne v zuboch. Zobraziť galériu (4)
Ivon mali súperi poriadne v zuboch. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Nepochybne najzvláštnejším účastníkom tohto týždňovej Bez servítky je svojská Ivon, ktorej doteraz u súperov máločo chutilo. Mnohí sú preto zvedaví, čím práve dnes ona pohostí svojich hostí. Ako už prezrádzajú upútavky na dnešnú časť, pri stole bude panovať poriadne dusná atmosféra.

Máločo mohla jesť, máločo jej chutilo! Ivon sa počas celého týždňa prezentuje ako propagátorka zdravého životného štýlu a prezradila, že neje nič, čo spôsobuje choroby. Takže jej strava je dosť špecifická. Súperi k nej preto prišli s veľkým očakávaním, že čo im vlastne naservíruje. 

A teda, už hneď od začiatku im "servírovala" dôvody na to, aby poniektorí z nich vybuchli. Na svoju hostiteľku museli totiž súperi čakať a problém bolo aj to, že im nepripravila príbor. "Čerešničkou na torte" bolo, keď začala variť večeru počas toho, ako oni už hladní sedeli za stolom. 

V jojkárskej Bez servítky
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV JOJ)

„Došli sme na večeru, je pol siedmej. Celý týždeň si šľahnutá. O čo tebe ide?” nekládla si servítku pred ústa Nora, ktorá týmto komentárom Ivon nahnevala. „Už ste prekročili moje hranice. Nemám na toto čas a nervy, aby mi niekto nadáva. Prosím vás, odíďte!” reagovala blondínka a situácia bola poriadne dusná. „Ivon nás vyhadzovala z domu. Bolo to veľmi nepríjemné. Toto sa mi ešte nestalo,” zhodnotila ďalšia jej súperka Simona.

Ako to celé nakoniec dopadlo a kto sa stal víťazom tohto týždňa sa dozviete už dnes o 17:50 na JOJke. 

Pri stole panovala poriadne dusná atmosféra.
Zobraziť galériu (4)
Pri stole panovala poriadne dusná atmosféra.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Bez servítky
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu