Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Manželka zosnulého Heribana († 43) nakrúca Mamu na prenájom: Markíza rozhodla… Čo bude s Beatkou?

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV Markoza)

BRATISLAVA - Tento týždeň verejnosť zasiahla mimoriadne smutná správa. Do hereckého neba odišiel umelec Daniel Heriban († 43). Podľa prvých informácií bola k nemu privolaná rýchla zdravotná pomoc, no oživiť ho už nedokázali. Herec po sebe zanechal tri deti a zdrvenú manželku Kamilu Heribanovú. Okrem rodiny ich spájalo aj povolanie - vdova po zosnulom umelcovi sa venuje herectvu a divákom je známa najmä vďaka Mame na prenájom. Ako bude seriál pokračovať?

V spomínanom projekte stvárňuje Kamila Heribanová postavu Beátky. Lenže, Mama na prenájom je denný seriál, a tak je jasné, že herečka je na pľaci takmer nonstop, keďže sa objavuje v každej epizóde. Do života jej však zasiahla mimoriadne tragická udalosť. V stredu Slovenskom otriasla správa, že vo veku 43 rokov zomrel jej manžel a otec dvoch detí -  Daniel Heriban. 

Manželka zosnulého Heribana (†
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markoza)

Manželka zosnulého Heribana (†
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TASR)
Je preto absolútne pochopiteľné, že zdrvená vdova teraz na prácu ani nepomyslí. Divákov ale zaujímalo, ako bude seriál pokračovať a ako sa Markíza s postavou Beáty vysporiada. My sme teda oslovili televíziu Markíza s otázkou, čo bude ďalej. A ich postoj k tragédii, ktorú Kamila Heribanová prežíva, je absolútne jasný. 

Televízia urobí všetko preto, aby herečke vyšla v ústrety. „Seriálová postava Kamily Heribanovej v seriáli Mama na prenájom pokračuje v deji ďalej. Vzhľadom k smutnej udalosti, ktorá sa stala, pracovné povinnosti Kamily Heribanovej v maximálnej miere prispôsobíme jej potrebám," povedala nám Silvia Maťašeje, PR manažérka Mamy na prenájom. 

Manželka zosnulého Heribana (†
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markoza)

Viac o téme: Daniel HeribanMama na prenájomKamila Heribanová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu