Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Srdcervúce osudy Pearsonovcov: VIDEO Originálny príbeh odhaľuje pozadie naoko dokonalej rodiny

Zobraziť galériu (10)
(Zdroj: SITA/AP/Universal Music)

Pred dvomi rokmi v septembri mal premiéru seriál This Is Us. Spočiatku banálny námet chytil divákov všetkých vekových kategórií za srdce. Príbeh o troch súrodencoch a ich rodinných patáliách pomaly odkrýva detaily z ich životov. To, čo sa na prvý pohľad môže zdať ako samozrejmosť, sa môže v akýkoľvek moment rozplynúť. Osudy rodiny Pearsonovcov sa stali v Amerike populárnymi a tešia sa mnohým oceneniam a aktuálne tretej sérii.

Americkýseriálz produkcie NBC od tvorcov filmu Bláznivá, hlúpa láskaodhaľuje srdcervúci príbeh rodiny Pearsonovcov, na čele ktorej stojí Jack Pearson (Milo Ventimiglia). Spolu so svojou manželkou Rebeccou (Mandy Moore) vychovávajú tri deti - dvojičky Kate (Chrissy Metz) a Kevina (Justin Hartley) a Randalla (Sterling K. Brown).

Rebecca čakala trojičky, no jedno dieťa pri pôrode zomrelo. Traja súrodenci sú spolu s rodičmi predmetom originálneho príbehu dokonalej rodiny, ktorá však postupne odhaľuje svoje problémy. Postupom času vás sprevádzajú ich osudmi, ktoré nenechajú ani jedno oko suché.

Milo Ventimiglia

Srdcervúce osudy Pearsonovcov: VIDEO
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: SITA/AP/Chris Pizzello/Invision)

Milo Ventimiglia je dobre známou postavou. Od útleho veku bolo jeho cieľom vyhrať Oscara. To sa mu síce nepodarilo, ale splnil si sen stať sa hercom. Preslávil sa v populárnom seriál Ženy z rodu Gilmorovcov. Po úlohe Jessa v Gilmorkách zahviezdil ešte v seriáli Hrdinovia, no odvtedy sa po ňom zľahla zem. Zahral si v niekoľkých menej známych filmov. Až do roku 2017, kedy ho obsadili do seriálu This is us. V minulosti tvoril pár s Alexis Bledel a Hayden Panetierre. Nepije, nefajčí a je vegetarián.

Mandy Moore

Mandy Moore takisto nie je v hereckom svete neznámou. Narodila sa do rodiny televíznej reportérky a pilota American Airlines. O herectvo a spev prejavila záujem už v detstve. Rodičia si mysleli, že z toho časom vyrastie, no ona si šla tvrdo za svojím a postupne sa začala objavovať vo viacerých miestnych produkciách. Od trinástich skladá piesne, netrvalo dlho a vďaka náhode podpísala zmluvu s Epic Recordds. Málokto o nej vie, že je to v prvom rade speváčka. Vydala už šesť albumov a v roku 1999 robila predskokanku kapele'N Sync. Jej prvý album síce vyvolal zmiešané reakcie, no upútala na seba pozornosť.

Srdcervúce osudy Pearsonovcov: VIDEO
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: SITA/AP/Chris Pizzello/Invision)

Za druhý album ju kritika roztrhala, pretože na ňom bola len jedna nová skladba. Pri ďalšom sa preto snažila vymaniť z popu, no tiež to nebol hit. To ju nijako nepoznamenalo a začala sa objavovať vo filme. Videli sme ju napríklad v Doktorovi Doolittlovi, Denníku princeznej, v Nezabudnuteľnej ceste (kde si zahrala hlavnú úlohu). Po účinkovaní vo filme Láskou buchnutá v roku 2003 nechala spevu na dlhšiu dobu a venovala sa herectvu. K známejším filmom patrí snímka Vydáš sa a basta!Po rokoch menej známych úloh prišiel úspech v podobne hlavnej úlohy v This Is Us. Moore bola vydatá za frontmana kapely Whiskeytown Ryana Adamsa a po siedmich rokoch sa rozviedli. Dnes je zasnúbená s frontmanom kapely Dawes Taylorom Goldsmithom.

Sterling K. Brown

Pomerne neznámy herec sa preslávil až v roku 2016 úlohou prokurátora Christophera Dardena v seriáli American Crime Story: Ľud vs. O.J. Simpson, za čo vyhral Emmy za vedľajšiu úlohu. Narodil sa v meste St. Louis v Missouri a má piatich súrodencov. Pôvodne chcel podnikať, no zamiloval sa do herectva.

Srdcervúce osudy Pearsonovcov: VIDEO
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: SITA/AP/Chris Pizzello/Invision)

Vyštudoval dve vysoké školy a po promóciách pôsobil v niekoľkých miestnych divadlách a neskôr aj v televíznych šou. Skutočný úspech prišiel až pre rokom so štartom seriálu, kde stvárňuje jedného z troch súrodencov, adoptovaného Randalla.Jeho kolegovia si z neho robilisrandu, že si ohlasy vyslúžil svojim plačom. Je ženatý s herečkou Ryan Michelle Bathe, svojou spolužiačku z výšky. Spolu vychovávajú dvoch synov.

Chrissy Metz

Táto korpulentná dáma sa narodila na Floride a niekoľko rokov zo svojho dospievania strávila v Japonsku, kam americké námorníctvo umiestnilo jej otca. Rodina sa neskôr presťahovala späť na Floridu, kde Chrissy vyrastala so svojou matkou a nevlastným otcom. Počas svojej takmer 12-ročnej kariéry sa ako herečka objavila v menších úlohách v niekoľkých seriáloch a filmoch. Zlom v jej kariére takisto nastal s hereckou príležitosťou This Is Us.

Srdcervúce osudy Pearsonovcov: VIDEO
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: SITA/AP/Chris Pizzello/Invision)

PostavaKate, jednej z „veľkej trojky“, je pre ňu ako šitá na mieru. Jej rola si toho rovnako ako ona vytrpela dosť a celý život súperí s nadváhou. Chrissy fyzicky týral jej nevlastný otec, ktorý bol priam posadnutý jej váhou a robil si z nej srandu. Okrem toho sa takmer 40-ročná herečka venuje spevu a tento rok jej vyjde kniha s názvom „Toto som ja: Miluj osobu, ktorou si dnes“. V minulosti bola sedem rokov vydatá za britského novinára, no rozviedli sa v roku 2015 pre neprekonateľné rozdiely.

Justin Hartley

Napriek tomu, že nejde o až tak neznámu tvár, diváci by dnes Justina Hartleyho zrejme nevedeli zaradiť. Hartley sa narodil v americkom štátte Illinois. Úspešne absolvoval vysokú školu v odbore divadlo a história. Rovnako ako Chrissy Metz aj Hartley má so svojou postavou niečo spoločné. Okrem smrti otca sa kevin vyrovnáva s relatívne neúspešnou kariérou.

Srdcervúce osudy Pearsonovcov: VIDEO
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: SITA/AP/Chris Pizzello/Invision)

Hartley má za sebou niekoľko významnejších úloh ako Oliver Green alias Green Arrow v seriáli Smallville či úlohy v telenovelách ako Passions čiThe Young and the Restless. Krátko po účinkovaní v telenovele mu ponúkli účinkovanie v This Is Us, kde ukázal svoj herecký talent. Je druhýkrát ženatý a s prvou manželkou má jednu dcéru.

Susan Kelechi Watson

Srdcervúce osudy Pearsonovcov: VIDEO
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: SITA/AP/Jordan Strauss, Invision)

Pomerne neznáma tvár Susan Kelechi Watson má jamajské a nigérijské korene. Jej prostredné meno znamená „vďaka Bohu“. Watson študovala herectvo na dvoch vysokých školách. No od roku 2004 sa objavovala len v menších epizódnych úlohách známejších seriálov ako NCIS, Právo a poriadok, Stúpenci či Vražedné čísla. Dlhšie účinkovanie si vyskúšala ako Janet v komediálnom seriáli Louie. Skutočný prielom však prišiel až s jednou z hlavných úloh. AkoBeth Pearson v This Is Us zažiarila ako energická žena, ktorá presne vie, čo chce.

Chris Sullivan

Srdcervúce osudy Pearsonovcov: VIDEO
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: SITA/AP/Chris Pizzello/Invision)

Cesta Chrisa Sullivana sa podobná tým ostatným. Jeho najväčším úspechom okrem úlohy Tobyho v This Is Us bolo účinkovanie v seriáli The Knick a úloha vo filme Strážcovia Galaxie 2. Takisto je absolventom divadelného odboru a jeho herecká kariéra začala na Broadwayi. Je zakladajúcim členom divadlaMehTropolis Ballet. Okrem toho založil kapelu Sully and the Benevolent Folk. Narodil sa v Palm Springs v Kalifornii, má jedného brata a je ženatý s Rachel Reichard.

Jon Huertas

Rodený Newyorčan má portorické korene a napriek obrovskému úspechu seriálu This Is Us,kde si zahral druhého manžela Mandy Moore alias Rebbecy Pearson,je známy z desať rokov starého seriálu Generation Kill z produkcie HBO a ako detektív Javier Esposito z populárneho seriálu Vtierka Castle.

Srdcervúce osudy Pearsonovcov: VIDEO
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: SITA/AP/Chris Pizzello/Invision)

Dnes si dokonca málokto pamätá, že si zahral aj lovca čarodejníc Brada z tínedžerského seriálu Sabrina, mladá čarodejnica v rokoch 1999 - 2000. Okrem toho sa venuje spevu a v roku 2011 vydal svoj debutový singel „Sex Is the World“.Ako 18-ročný pôsobil celých osem rokov ako letecký špecialista na jadrové zbrane. Zúčastnil sa aj operácie Púštna búrka. je ženatý so svojou dlhoročnou priateľkou Nicole Bordges, ktorú si vzal v Mexiku.

Viac o téme: Milo VentimigliaChrissy MetzMandy MooreThis Is UsChris Sullivan
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu