Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

VIDEO Jedno oko plakalo, druhé sa smialo: Glosátori spomínali na Mariána Geišberga

Marián Geišberg
Marián Geišberg (Zdroj: TASR - Michal Svítok)

V relácii Sedem sa spomínalo na herca, pesničkára, básnika a glosátora Mariána Geišberga, ktorý pred piatimi dňami nečakane skonal.

Obľúbená šou bola výnimočne rozdelená do viacerých častí. Diváci tak mohli vidieť zostrih hercových hlášok a namiesto tradičných tém naňho spomínali ajsamotní glosátori, ktorí s ním roky spolupracovali.

Glosátori o svojom priateľovi a kolegovi hovoria s veľkou láskou. „Mariána som poznal 40 rokov, keďže ja som pôsobil v Prešove súčasne, ako tam on hral. Mal jednu obľúbenú kaviareň. Keď som išiel do roboty, pozeral som, či už v nej sedí a keď som išiel z roboty, zastavil som sa, či tam ešte sedí,“ zaspomínal si s úsmevom Marián Leško.

Moderátorka programu Elena Vácvalová si zas spomenula na príhodu v súvislosti s knižkou, ktorú jej Geišberg venoval. „Napísal mi 'Eňine venuje Marián Geišberg'. Keď som ho pokarhala, že, 'ale Marián, však na n si dal mäkčeň', milo sa mi vyhovoril. 'Eni, to nie je mäkčeň, to je motýľ, len som mu zabudol dokresliť krídla',“ poznamenala s úsmevom Vácvalová.

Viac o téme: SedemMarián Geišberg
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu