Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Šokujúca spoveď Jackieho Chana: FOTO Alkohol, prostitútky a násilie na synovi!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: SITA/AP/Casey Curry/Invision)

Hongkonský herec a hviezda bojových umení Jackie Chan vydal v angličtine svoje memoáre, ktoré vyšli v čínštine v roku 2015. V knihe nazvanej Never Grow Up (Nikdy nedospieť) odhalil aj svoj boj s alkoholom, návštevy prostitútok a aj to, ako hodil syna cez celú miestnosť, napísal spravodajský server CNN.

Chan bol už úspešným čínskym hercom, keď mu v 90. rokoch vyniesli celosvetovú slávufilmyako napríklad Križovatka smrti. V knihe uvádza, že po tom, čo si ho našla sláva, sa začal predvádzať. Raz napríklad vzal pol milióna dolárov v hotovosti a utratil ich v Hongkongu za hodinky pre svojichkaskadérov.

Bol som odporný opilec

„Vošiel som dnu a povedal: 'Ukážte mi desať najlepších hodiniek, čo máte. Tieto sú najdrahšie? S najväčším počtom diamantov? Fajn, vezmem si sedem ...',“píše v autobiografii. Jeho znovu nadobudnutá sláva so sebou niesla i temnú stránku. „V jednom kuse som šoféroval opitý. Ráno som nabúral svoje porsche a večer som totálne zrušil mercedes. Celý deň som bol pod parou,“uvádza v knihe.

Šokujúca spoveď Jackieho Chana:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA/AP/Gallery Books)

Keď sa fotografi pokúšali urobiť snímky Chanovhonabúraného auta, herec im podľa svojich slov hrozil, že ich udrie za každú fotku, ktorú spravia. „Vážne som bol dosť odporný hlupák,“píše v knihe Chan, ktorý bol v roku 2009 v Číne menovaný čestným vyslancom boja proti drogám.

Syna prehodil cez miestnosť

Hrozbanásilia na verejnosti však nie je jediným šokujúcim odhalením v Chanovejknihe. Uvádza v nej okrem iného aj to, že keď mal jeho syndva roky, hodil ho v záchvate hnevu cez celú miestnosť. „Zdvihol som ho jednou rukou a hodil s ním cez miestnosť, kde dopadol na pohovku. Keby narazil na jej operadlo alebo opierky, mohlo to byť dosť vážne vzhľadom k sile, akú som použil,“opísal Chan. Dodal, že to okamžiteoľutoval a prisahal, že už nikdy nič také neurobí. "Svoje sľuby beriem vážne, držím slovo. Už nikdy som s ním nehodil, ani som ho neudrel," napísal Chan.

Foto: SITA/AP/Vincent Yu
Zobraziť galériu (5)
Foto: SITA/AP/Vincent Yu  (Zdroj: SITA/AP/Vincent Yu)

Nie je to prvýkrát, čo sa Chanoverodinné problémy dostali na verejnosť. V roku 2014 bol jeho syn Jaycee odsúdený na šesť mesiacov väzenia za drogové trestné činy. V tej dobe si Chan sypal popol na hlavu, keď povedal, že svojho syna nenaučil poslušnosti. V autobiografii tiež opisuje začiatky kariéry, kedy robil kaskadéra a komparzistua všetky peniaze, ktoré zarobil, utrácal za „pitie, hazard a dievčatá“.

Šokujúca spoveď Jackieho Chana:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA/AP/Casey Curry/Invision)

Alkoho, hazard a dievčatá

„Pamätám si, ako som šiel prvýkrát do klubu. Hanbil som sa, ale správal som sa ako veľký chlap. Dievča, ktoréma obslúžilo- ja som ju poznal ako 'číslo deväť' - bolokrásne a sladké,“napísal Chan s tým, že ju navštevoval opakovane. „Každý večer sme sa ja a číslo deväť vtislido jej ošumelejmalej kóje, kde sme priamo nad sebou mali strop... občas som si všimol, že sa na nás niekto pokúša pozerať prasklinami vo dverách, a napriek tomu mi tá malá kója pripadala ako raj,“ opisuje Chan.

Šokujúca spoveď Jackieho Chana:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA/AP/Vincent Yu)

O desaťročie neskôr v roku 1999, dlho potom, čo si vzal za manželku taiwanskúherečku Joan Lin, vyšlo najavo, že Chan počas romániku s hongkongskouherečkou a bývalou kráľovnou krásy Elaine Ng splodil dcéru Ettu. V knihe Chan líči, ako sa cítil previnilo a ako pri ňom Lin stála.

„Je to veľmi silná žena. V mnohých ohľadoch silnejšia ako ja,“napísal. Jeho autobiografiavyšla len týždeň potom, čo Chanova dcéra Etta Ng zverejnila, že si vzala svoju priateľku, hviezdu Instagramu Andi Autumn. Tento rok v máji Etta Ng novinárom oznámila, že zostala bez domova a musela spať pod mostom kvôli svojim homofóbnym rodičom. Chan na tieto obvinenia nereagoval a jeho dcéra v autobiografii spomenutá nie je.

Viac o téme: Jackie Chan
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu