Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

VIDEO Nový vianočný film Šťastný nový rok: Chýbať nebudú Táňa Pauhofová či Zuzana Norisová

Šťastný nový rok
Šťastný nový rok (Zdroj: Continental Film)

Tvorcovia romantickej komédie Šťastný nový rok dnes zverejnili jej oficiálny trailer. Vianočná novinka o láske v mnohých podobách sa dostane do kín 5. decembra.

Snímka prinesie príbeh štyroch priateliek, ktoré sa stretnú na tradičnej lyžovačke vo Vysokých Tatrách, kde chcú spolu stráviť Silvester. Ženy spája dlhoročné priateľstvo, vedia, že sa môžu spoľahnúť jedna na druhú a navzájom sa podporujú. Hana je čerstvo po rozchode s neverným priateľom.

Marcela žije v trojgeneračnej ženskej domácnosti so svojou matkou Elenou a pubertálnou dcérou Nelou a na horách stretne bývalého manžela Peťa s mladou priateľkou, ktorý sa postará o mnoho komických situácií. Tehotná Veronika je manželka riaditeľa hotela snažiaceho sa pred ňou zamlčať paniku z blížiaceho narodenia sa dieťaťa. Štvrtá je Barbi žijúca v šťastnej rodine s manželom Tominom a sedemročnou dcérou Sofi, ktorá je z celej trojice najdospelejšia. Príbeh doplnia vzťah Marcelinej mamy a jej stratenej lásky spred 50 rokov Štefana, ktorý sa vrátil z cudziny, bohatý majiteľ hotela a jeho šofér, ktorí si vymenia identity, i temperamentní maďarskí hostia hotela.


Mohlo by vás zaujímať:Vianočné komédie na skvelý relax: VIDEO Šialené rodiny, matky rebelky i ukradnuté sviatky


Šťastný nový rok vznikol pod režisérskou taktovkou Jakuba Kronera. Scenár napísala Adriana Kronerová. Tvorcovia chceli divákom a diváčkam priniesť zimnú romantickú komédiu, ktorá podľa nich na trhu dlhodobo chýba. Zároveň ňou vzdávajú hold starším titulom tohto žánru. "Náš film je poctou starým československým filmom, ktoré dokázali pobaviť celé generácie nielen v čase svojho vzniku, ale aj niekoľko desaťročí po ňom, ale zároveň chceme ponúknuť divákom modernú, absolútne súčasnú verziu tohto žánru," vysvetlila Kronerová.

Hlavné hrdinky vo filme stvárnia Táňa Pauhofová, Antónia Lišková, Gabriela Marcinková a Zuzana Norisová. V novinke sa ukážu aj Emília Vášáryová a Jiří Bartoška, ktorí stvárnili Elenu a Štefana. "Som veľmi rád, že som mal možnosť s nimi spolupracovať, a zároveň to bola pre mňa veľká výzva, rovnako ako samotný žáner romantickej komédie," vyjadril sa Kroner.

Okrem nich si vo filme zahrali aj Nina Petrikovičová stvárňujúca Marcelinu dcéru, Marek Majeský ako Marcelin bývalý manžel, Anna Kadeřávková v úlohe jeho priateľky, Jakub Prachař ako riaditeľ hotela, Tomáš Maštalír ako manžel Barbi, Karolína Tkáčová ako ich dcéra Sofi, Ján Koleník v úlohe majiteľa hotela, Petr Vaněk ako jeho šofér a Alexandra Borbély a Ervín Nagy, ktorí si zahrali spomínaných hostí z Maďarska.

Viac o téme: Táňa PauhofováZuzana Norisovኝastný nový rok
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu