Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Dohady o láske s hercom Bradleym Cooperom nevyšli: Lady Gaga priznala, že bola nešťastná

Lady Gaga Zobraziť galériu (2)
Lady Gaga (Zdroj: SITA)

Americká speváčka Lady Gaga nebola šťastná, keď bola nezadaná. Tridsaťtriročná interpretka to povedala v rozhlasovej relácii The Kyle & Jackie O Show s tým, že to pre ňu nebolo jednoduché obdobie.

"V skutočnosti som s tým mala veľa problémov, nebola som rada nezadaná. Mala som pocit, ako keby moja kariéra všetko ovládla a môj osobný život bol niečo, čomu som nemala čas sa venovať a mať pod kontrolou, a bola som z toho veľmi smutná," priblížila rodáčka z New Yorku a podotkla, že okrem toho čelila aj ďalším traumám. Umelkyňa v súčasnosti tvorí pár s 36-ročným podnikateľom Michaelom Polanskym. V minulosti bola zasnúbená s hercom Taylorom Kinneym a s talentovým agentom Christianom Carinom.

Lady Gaga, vlastným menom Stefani Joanne Angelina Germanotta, sa preslávila skladbami Just Dance a Poker Face z debutového albumu The Fame (2008). Po ňom nasledovali štúdiovky Born This Way (2011), Artpop (2013), Cheek To Cheek (2014), ktorú nahrala so spevákom Tonym Bennettom, a Joanne (2016). Zahrala si vo filmoch ako Machete zabíja (2013), Sin City: Ženská, pre ktorú by som vraždil (2014) či v piatej a šiestej sérii antológie American Horror Story (2011) s podtitulmi Hotel a Roanoke, pričom za výkon v sérii Hotel získala Zlatý glóbus.

Lady Gaga a Bradley
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA/Neal Preston/Warner Bros. via AP)

Vďaka piesni Shallow zo snímky Zrodila se hviezda (2018), kde sa predstavila v hlavnej role, získala Zlatý glóbus a Oscara. Soundtrack filmu a ďalšia pieseň z neho - I'll Never Love Again - jej zas vyniesli dve ceny Grammy. Okrem toho má na konte ďalších deväť Grammy a tiež ďalšiu nomináciu na Oscara za pieseň Til It Happens To You z dokumentu The Hunting Ground (2015).

Viac o téme: Lady GagaVzťahy
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu