Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Tvrdá rana pre hviezdu Transformers: Jej otec zomrel na koronavírus... Emotívne FOTO pred smrťou

(Zdroj: Photo © Sky)

Britská herečka z filmu Transformers: Zánik Sophia Myles oznámila, že jej otec Peter († 67) zomrel na nový typ koronavírusu COVID-19, ktorý je aktuálne na vzostupe v Európe.

Štyridsaťročná herečka Sophia Myles vsobotu cezsociálnu sieť Twitter oznámila, že jej otec Peter (†67) zomrel."Odpočívaj v pokoji, Peter Myles.Môj milovaný otec zomrel pred pár hodinami,"uviedla hviezda Transformers: Zánik a Underworld s tým, že jej otec podľahol novému koronavírusu.

Predtým,21. marca,na sociálnej sieti zverejniladojímavú fotografiu, na ktorej je v nemocnici pri lôžku svojho umierajúceho otca, a vyzvala svojich fanúšikov, aby nový koronavírus nepodceňovali.

Miles totiž pravidelne dva týždne predtým, odkedy sazistiloochorenie u jej otca Petera,informovala cez videoblogy fanúšikov o priebehu ochoreniaa jeho zdravotnom stave.​"Len varovanie pre každého, môj otec je teraz zatvorený na oddelenís niekoľkými ľuďmi, ktorí majú vírus, a všetci umierajú.Väčšina z nich sú starší ľudia.Prosím, prosím, berte toto vážne, ľudia,"varovala v jednom z videí, pričomdodala, že stav jej otca bolvážny kvôli pridruženým ochoreniam, nakoľko vroku 2018 bolajej otcovi diagnostikovaná Parkinsonova choroba.

Viac o téme: Sophia Myles
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu