Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Overené klasiky aj skvelé novinky: Z TV TIPOV na tento týždeň si vyberie úplne každý

Louis de Funés
Louis de Funés (Zdroj: internet)

Slovenské televízie nezaháľajú a aj uprostred najhorúcejšieho leta sú pripravené schladiť nás skvelými filmami. Deň tak môžete pokojne tráviť niekde pri vode na slniečku, večer zase bude patriť skvelej zábave, akcii či drámam. Čakajú na vás overené klasiky s tvárou Louis de Funésa, no napríklad aj oscarové Tri billboardy kúsok za Ebbingom, ktoré rozhodne musíte vidieť.

PONDELOK 20:30 Jednotka -Grand restaurant pána Septima

Grand restaurant skvelého pána Septima je jedným z najdrahších podnikov v Paríži. Septime ho vedie železnou rukou a svojich zamestnancov doslova terorizuje, pretože si chce udržať špičkovú úroveň. Chodieva do reštaurácie v rôznych prezlečeniach a maskách, aby zistil, či aj bez jeho prítomnosti prebieha všetko tak, ako má. A zamestnanec, ktorý poruší pravidlá, už u neho nemá šancu.

Zomrel obľúbený český herec, známy zo seriálu 30 prípadov majora Zemana: Dožil sa krásneho veku

Netreba sa čudovať, že na večeru príde aj prezident spriatelenej krajiny Novalčs, ktorý je vo Francúzsku na oficiálnej návšteve. Namiesto decentnej žiary flambovanej torty sa však ozve výbuch a prezident je preč. Len od Septima závisí, aby našiel prezidenta a získal tak späť reputáciu svojho podniku. Bláznivé funesovské eskapády sa začínajú.

UTOROK 20:25 JOJ Plus - Všetko najhoršie

Keď sa vysokoškoláčka Tree prebudila, bolo všetko normálne. Hoci, otvoriť oči v posteli cudzieho chlapca, ktorý na vás vydesene zíza, a vôbec nič si nepamätať, to úplne bežné nie je. Lenže Tree je tak trochu neposlušné dievča, ktoré sa s ničím a nikým nepára, a podobné veci sa jej stávajú celkom bežne. A zajtra to bude asi podobné, pretože Tree má dnes narodeniny a večer sa chystá trochu žúrovať. Plány a krčnú tepnu jej však pretne indivíduum s maskou.

Keď sa Tree prebudí, nie je ani v nemocnici, ani na onom svete, ale v rovnakej cudzej posteli rovnakého cudzieho chlapca. Že by to bol len zlý sen? To sotva, zvlášť keď sa to, čo sa v ňom odohralo, až príliš podobá prežívanej realite. S ďalším prebudením už Tree začína byť jasné, že sa ocitla v nočnej more, ktorá neskončí, kým neodhalí identitu vraha s maskou.

STREDA 20:25 JOJ Plus - Herkules

Klasický mytologický príbeh o Herkulovi dostáva úplne nový rozmer. Začína v momente, kedy Herkules splnil povestných dvanásť úloh, aby sa vykúpil zo svojich minulých hriechov. Žije vo vyhnanstve a živí sa ako žoldnier. On a jeho päť verných spoločníkov putujú po starovekom Grécku a výmenou za zlatou poskytujú ochranu každému, kto ich potrebuje.

Obľúbený herec leží v nemocnici: Spolu so synom bojuje s koronavírusom

Keď o ich služby požiada samotný trácky kráľ a jeho krásna dcéra, ktorých krajinu neustále ohrozujú tyranskí bojovníci, Herkules pochopí, že svojmu osudu nemôže utiecť. Musí prijať svoj vlastný mýtus a stať sa opäť tým slávnym hrdinom, ktorým bol kedysi dávno.

ŠTVRTOK 20:15 JOJ Cinema -Nebezpečná láskavosť

Všetko sa začne obyčajnou láskavosťou. Emily požiada svoju najlepšiu priateľku Stephanie, aby vyzdvihla jej syna zo škôlky. Lenže Emily si po neho už nepríde. Nedvíha telefón a neodpovedá ani na esemesky. Stephanie sa preto spojí s manželom Emily, Seanom, a spolu rozbehnú veľkú pátraciu akciu.

S pribúdajúcimi informáciami postupne prichádzajú na to, že Emily bola v skutočnosti niekým úplne iným a jej pravú tvár vôbec nepoznali. V tej chvíli sa začína odvíjať príbeh plný šokujúcich zvratov, tajomstiev a odhalení, v ktorom majú hlavné slovo láska a pomsta.

PIATOK 20:25 JOJ Plus - Hry o život: Skúška ohňom

V druhej časti filmovej série Hry o život sa Katniss Everdeenová vracia domov po víťazstve v 74. Hrách o život spoločne s ďalším vyvoleným, Peetou Mellarkom. Ako víťazi musia opäť opustiť rodiny a priateľov a vydať sa na okružnú cestu po všetkých krajoch Panemu.

Najdrahší český film! Režisér prišiel o strechu nad hlavou a zrútil sa: Obžalobu odmietam

Počas návštev jednotlivých krajov Katniss vycíti, že sa neodvratne schyľuje k revolúcii. Kapitol má ešte stále moc pevne v rukách, čoho dôkazom sú prípravy na 75. Hry o život, ktoré rozhodnú o budúcnosti celého Panemu.

SOBOTA 20:15 Dajto - Útek z planéty Zem

Počuli ste už o planéte Baab? A vedeli ste, že tam žijú zábavní modrí ufóni, ktorí majú dokonca svojho národného hrdinu? Je ním astronaut Scorch Supernova, expert na nebezpečné záchranné misie, pri ktorých mu nenápadne pomáha jeho super inteligentný brat Gary. Keď na vesmírnej stanici zachytia SOS volanie z obávanej temnej planéty Zem, Scorch neváha ani minútu a vydá sa v ústrety neznámemu svetu v hlbinách vesmíru.

Gary sa ho snaží varovať, no márne. Scorch sa chytí do pasce a skončí v rukách ľudí, čo s ním nemajú veru najlepšie úmysly. Garymu nezostáva iné, ako vymyslieť dokonalý plán úteku z planéty Zem, aby zachránil Scorcha a všetkých jeho mimozemských priateľov.

NEDEĽA 20:35 JOJ -Tri billboardy kúsok za Ebbingom

Mildred Haynesovej (Frances McDormand) zavraždili dcéru. Vyšetrovanie sa už niekoľko mesiacov bezvýsledne vlečie, preto sa Mildred rozhodne konať. Pri vjazde do mesta vylepí na tri billboardy veľmi kontroverzné odkazy adresované váženému šéfovi miestnej polície (Woody Harrelson).

Týmto činom začína bitka medzi Mildred a zástupcami zákona. Keď sa do prípadu vloží ešte ďalší policajt (Sam Rockwell), nevyzretý mamičkin maznáčik so záľubou v násilí, súboj medzi miestnym policajným oddelením a osamelou, ukrivdenou a hlavne rozzúrenou bojovníčkou sa môže začať.

Viac o téme: Hry o život: Skúška ohňomHerkulesTri billboardy kúsok za EbbingomÚtek z planéty ZemNebezpečná láskavosťVšetko najhoršieGrand restaurant pána Septima
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu