Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

TV TIPY pre každého: Bytová schôdza, fantasy príbehy aj výlet na Mesiac

Vlastníci
Vlastníci (Zdroj: cinemart)

Tragikomédia z bytovej schôdze naštartuje zaujímavý filmový týždeň, ktorý pokračuje dávkou fantasy dobrodružstiev, romantikou a nechýba ani skutočný príbeh o prvom človeku na Mesiaci.

PONDELOK‌‌ 20:30 JOJ Plus ‌-‌ Vlastníci

Každý, kto si na vlastnej koži zažil bytovú schôdzu, pozná nepríjemnosti s ňou spojené. Nekonečné dohadovanie sa o maličkostiach, neústupčiví susedia a ten niekto, kto na všetkom ešte zarobí. Film Vlastníci odráža všetky tieto záležitosti, divákom predstavuje, ako to na takej schôdzi vlastníkov bytov chodí. Pobavia sa tí, čo tým žijú, aj tí, ktorí to ešte nezažili.


Mohlo by vás zaujímať: Kate Winslet odhaľuje hollywoodske praktiky: Rastie tu homofóbia, herci sa skrývajú!


UTOROK 20:15 Dajto - Hulk

Vedec David Banner sa pri rozčúlení mení na silného veľkého zeleného Hulka, čoho sa usiluje zbaviť. Preto sa vkradne do výskumného laboratória doktora Pratta, ktorý mu ponúkne pomoc. Nejde to však tak ľahko, ako by sa mohlo zdať.

STREDA 20:00 HBO - Pán prsteňov: Dve veže

Pozrieť si Pána prsteňov je vždy dobrý nápad, a to bez ohľadu na to, ktorú časť si vyberiete. Napríklad aj druhý diel o nebezpečnom a dobrodružnom putovaní, ktorého cieľom je zničenie prsteňa. Spoločenstvo prsteňa na čele s Frodom musí stoj čo stoj svoju misiu splniť.

ŠTVRTOK 20:00 Nova Cinema - Captain America: Prvý Avenger

Steve Rogers je idealistický mladík túžiaci vstúpiť do armády a pomôcť Amerike zdolať nacistov v Druhej svetovej vojne. Nemá však potrebné miery, je neduživý a jeho jediným predpokladom je tvrdohlavosť, s ktorou sa niekoľkokrát vrátil k odvodovej komisii. Nakoniec ho vyberú do špeciálneho projektu na vedecký experiment, ktorého výsledkom majú byť supervojaci.


Mohlo by vás zaujímať: Prelomové rozhodnutie v Taliansku: Po viac ako 100 rokoch je koniec!


PIATOK 22:00 Markíza - Láska z nebies

David si v San Franciscu prenajal byt, no objavil v ňom nečakanú spolubývajúcu. Nielenže hysterickú Elizabeth nemohol vyhodiť, ale dokonca tvrdila, že byt je jej a snažila sa vyhodiť ona jeho. Elizabeth je však duch a objavuje sa hocikedy a na hocijakom mieste.

SOBOTA 20:20 Nova - Lovec: Zimná vojna

Silný bojovník Eric vyhlási vojnu zlej kráľovnej Ravenne aj jej mladšej sestre Freyi. Ľadová kráľovná Freya strávila desiatky rokov v odľahlom zimnom paláci, kde z ukradnutých detí sformovala légiu lovcov, aby pomocou nich dobyla svet. Lenže najväčším problémom, ktorý musí poraziť, je láska.


Mohlo by vás zaujímať: Záver úspešnej historickej série: Rozbieha sa natáčanie aj so slovenskými hviezdami


NEDEĽA 20:35 JOJ - Prvý človek

NIelen príchod prvého človeka na Mesiac, ale aj jeho život predtým bol zaujímavý. Neil Armstrong začal v roku 1962 pracovať ako pilot pre NASA a v rovnakom čase sa musel vyrovnať so smrťou dvojročnej dcéry.

Viac o téme: HulkVlastníciPrvý človekLáska z nebies
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu